Achter de schermen: zo maak ik zelf mijn outfitfoto’s

Hoi allemaal! Het is maandag en dus: nieuwe week, nieuwe kansen! Gisteren is er geen weekoverzicht online gekomen, omdat ik de hele week ziek was. Maar no worries: aanstaande zondag zal ik dan ook een dubbel weekoverzicht met jullie delen. Vandaag wil ik jullie graag een kijkje achter de schermen nemen, want ik krijg heel vaak de vraag: ‘Hoe doe je dat dan, helemaal in je uppie je outfitfoto’s vastleggen?’ Vandaag laat ik precies zien hoe dat in z’n werk gaat en wat voor een materialen ik daar voor nodig heb.

Continue Reading

1 short, 5 outfits

Hoi allemaal! Het is al weer een tijdje geleden dat ik meerdere outfitfoto’s heb gemaakt met één item, en dus leek het me een leuk idee dit weer een keer te doen. Dit shortje kocht ik een paar weken geleden, en is op zich best lastig te combineren door de streepjes. Ik probeerde vijf leuke outfits uit te zoeken waarbij het broekje leuk gecombineerd kan worden! 

Continue Reading

25 mei 2017 | Outfit

Hey hallo daar! In het weekoverzicht vertelde ik jullie dat Jarno foto’s had gemaakt van de outfit die ik droeg op de verjaardag van mijn overgroot oma. Natuurlijk moet je elke dag een feestje van je outfit maken, maar ik sta toch nét wat langer voor de kast als er een verjaardag is. Deze combinatie stond verrassend leuk, vond ik zo.

Continue Reading

My #VogueTee outfit

Deze week kreeg ik een wel héél leuk pakketje thuis gestuurd, namelijk de nieuwe VOGUE met het nieuwe VOGUE T-shirt! Ik wilde deze heel graag, maar had niet verwacht dat ik hem gewoon zou krijgen. Ik probeerde er een leuke outfit mee te stylen, en persoonlijk ben ik énorm blij met hoe de outfit er uit ziet. Kijken jullie mee?

Continue Reading

De warmste dag van de week

Hoi zonnestraaltjes van me! Nederland houdt zich aan het voorspelde weerbericht: mega mega mega lekker zonnetje! Vanochtend stond ik om tien uur in de sportschool, en vanmiddag ben ik het bos in gegaan om mijn outfit te fotograferen. Kijk je mee?

Continue Reading

Outfit bloopers #8

Hoi allemaal! Elke maand probeer ik wat outfit bloopers met jullie te delen, en vandaag heb ik er weer een paar voor jullie! Aangezien ik deze week niet zo heel veel inspiratie heb komt dit artikel nu heel goed uit. Kijk je mee?

Continue Reading

Outfit bloopers #7

Eens in de zoveel tijd deel ik met jullie niet de outfits die ik schoot, maar de bloopers die daarbij kwamen kijken. Fotograferen gaat namelijk niet altijd vlekkeloos en gezien jullie interesse is hierbij deel zeven!

Continue Reading