De warmste dag van de week

Hoi zonnestraaltjes van me! Nederland houdt zich aan het voorspelde weerbericht: mega mega mega lekker zonnetje! Vanochtend stond ik om tien uur in de sportschool, en vanmiddag ben ik het bos in gegaan om mijn outfit te fotograferen. Kijk je mee?

Continue Reading

Outfit bloopers #8

Hoi allemaal! Elke maand probeer ik wat outfit bloopers met jullie te delen, en vandaag heb ik er weer een paar voor jullie! Aangezien ik deze week niet zo heel veel inspiratie heb komt dit artikel nu heel goed uit. Kijk je mee?

Continue Reading

Outfit bloopers #7

Eens in de zoveel tijd deel ik met jullie niet de outfits die ik schoot, maar de bloopers die daarbij kwamen kijken. Fotograferen gaat namelijk niet altijd vlekkeloos en gezien jullie interesse is hierbij deel zeven!

Continue Reading

Mijn outfit van gisteren

Hoi allemaal! Gisteren gingen Lotte, Cassedey, Marije en ik naar buiten om voor een schoolopdracht foto’s te maken. Dié foto’s gaan jullie vandaag niet zien, maar ik laat jullie wel zien wat ik gisteren aan had. En wat Marije en Lotte aan hadden ;). 

Continue Reading

Outfit bloopers #6

Hoi allemaal! Hoe is jullie week gegaan? Vandaag deel ik weer een favoriet van jullie: de bloopers! Met dit keer behoorlijk wat ‘echte’ bloopers, en het zijn er een hele hoop meer dan normaal. Kijk je mee?

Continue Reading

Outfit recap 2016

Hoi allemaal! Het afgelopen jaar heb ik enorm veel outfits vast gelegd: maarliefst 20. Deze twintig outfits deel ik vandaag stuk voor stuk met jullie, om nog even terug te kijken naar welke outfits ik allemaal heb vastgelegd dit jaar. 

Continue Reading