Ik ben weer terug in Nederland!

Hoi allemaal, wellicht is het jullie afgelopen week wel opgevallen dat het er op mijn blog wat rustiger aan toe ging. Of misschien volgen sommigen van jullie mij op sociale media. In dat laatste geval had je kunnen weten dat ik afgelopen week op vakantie was! Vorige week donderdagmiddag ben ik vertrokken naar Rhodos (Griekenland). Met heel wat vertraging en een tussenlanding kwamen we aan, en na een héérlijke week zijn we afgelopen nacht weer op Nederlandse bodem geland! 

De vakantie was ontzettend leuk, fijn en warm (yay!). Schrik niet: ik heb ruim 1200 foto’s gemaakt (oeps). Vandaag en morgen ga ik bezig met het uitzoeken en bewerken van de foto’s die het beste zijn gelukt, en uiteraard ga ik deze allemaal met jullie delen. Jullie zullen nog heel even geduld moeten hebben, want vanaf volgende week zullen ze online staan. Morgen probeer ik een outfit met jullie te delen, zoals ik dat elke maand doe (en deze maand straal vergeten ben), en overmorgen hoop ik een dubbele My week in Pictures online te kunnen zetten. Voor nu ga ik in elk geval lekker uitrusten, mijn koffer uitpakken en vanmiddag zie ik Jarno weer na 9 dagen!

Nog een fijne meivakantie en geniet van het weekend! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Continue Reading

5 dingen die je nog niet over mij wist #3

Er zijn een aantal dingen die jullie wellicht nog niet van mij weten, maar die wel heel interessant kunnen zijn. Persoonlijk vind ik het altijd heel erg leuk om bizarre, gekke en unieke feitjes over iemand te weten, dus ik hoop jullie ook. Onder andere iets met horloges en een carrièreswitch.. 

Continue Reading

ACCESSOIRE | New earrings

Hoi allemaal! Als je mij een beetje goed kent weet je wellicht dat ik enorm fan ben van een oor vol met oorbellen. Ik zit nog maar op twee gaatjes per oor, maar ooit hoop ik er een aantal meer te hebben. Om deze vier gaatjes zo creatief mogelijk op elkaar af te stemmen, heb ik weer een paar nieuwe oorbellen weten te bemachtigen.

Continue Reading

Op jacht naar bloesems

Hoi lieve honingbijtjes! Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben bij het kijken uit jullie raam, is het TOP weer vandaag! Nadat ik vanochtend de sportschool uit rolde bedacht ik me dat het een perfect moment was om vitamine D op te snuiven terwijl ik mijn cameralens richt op bloesems. 

Continue Reading

FEEDBACK TIME! Wat vind jij van mijn blog? (Enquête)

Hoi lieve lezers! Het is maandag: een nieuwe week is aangebroken! Hopelijk laat het zonnetje zich deze week weer net zo vaak zien als afgelopen week… Vandaag heb ik heel hard jullie hulp nodig! 

Enquête

Om mijn blog zo goed mogelijk te onderhouden heb ik niet alleen mijn mening nodig, maar ook die van de lezers. Ik heb een enquête samengesteld die je in hooguit vijf minuten hebt ingevuld! Zelf heb ik heel erg veel aan jullie feedback en beloof ik jullie dat ik er iets mee ga doen! De enquête is 100% anoniem en ik zou het heel erg tof vinden als jij (en jouw vrienden/familie en opa’s of oma’s) deze enquête ook invullen! En mocht je het leuk vinden: delen is lief! Liefs, Larissa.

Klik hier om naar de enquête toe te gaan

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Continue Reading