Vier generaties vastgelegd

Hallo daar! Ik heb het al eerder eens aan jullie vertelt: ik maak onderdeel uit van vier generaties. En hoe enorm bijzonder dit ook is: dit zal niet heel lang meer het geval zijn. Omdat ik het heel graag wilde laten vastleggen, heb ik voor ons een fotoshoot geregeld. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Continue Reading

5 dingen die je nog niet over mij wist #4

Hoi allemaal! Uit ervaring weet ik dat jullie het vaak leuk vinden om dingen over mij te lezen die jullie niet wisten en ook totaal niet zouden verwachten. Ik heb weer een heel lijstje bij elkaar weten te zoeken, en dus is het tijd voor weer vijf dingen die je nog niet over mij wist!

Continue Reading

Fijne dingen in het leven #5

Hoi allemaal! Hoe is het leven? Zo nu en dan deel ik met jullie graag een paar positieve dingen in het leven. Gewoon, omdat tegenslagen erbij horen maar niet altijd even fijn zijn. Zo zakte ik vorige week voor mijn theorie examen, en dus kon ik wel wat positiviteit gebruiken, en ik weet zeker dat dat ook voor sommigen van jullie geldt. En een boost, die kan iedereen wel gebruiken. Dus lees je mee? 

Continue Reading

Ik heb een stageplek gevonden!

Bij het lezen van de titel maakt mijn hart een sprongetje: het is me dan toch echt gelukt om op tijd een stage te vinden. De afgelopen weken waren erg spannend, maar gelukkig heb ik vorige week het verlossende mailtje gekregen dat ik ben aangenomen bij een van de leukste bedrijven die ik ken, Y to the ES! 

Continue Reading

Ik heb het eerste jaar op het mbo gehaald!

Een verrassing is het voor mij allang niet meer, maar ik had jullie er nog niks over verteld: ik heb het eerste jaar van mijn mbo opleiding gehaald en ga dus over naar het tweede jaar! Ik vertel vandaag iets meer over het afgelopen jaar en over de plannen voor het komende schooljaar.

Continue Reading

Mijn plannen voor de zomervakantie

Hoi allemaal! Voor mij begint de zomervakantie aanstaande vrijdag (YAY!) en dus kan ik officieel ontspannen. Tenminste… Toch niet helemaal, want ik heb een aantal hele drukke activiteiten op de planning staan. Gelukkig zijn het (bijna) allemaal hele leuke dingen, dus lees je mee?

Continue Reading