15 cadeautips voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, en omdat we de moeders niet mogen vergeten hebben we aanstaande 14 mei dé kans om ze even in het zonnetje te zetten. Maak een ontbijtje, stuur een kaart of zet een bosje bloemen neer. Maar wat je ook kunt doen, is een klein cadeau geven. Om je wat inspiratie te geven, heb ik 15 cadeau’s uitgezocht die jouw moeder wellicht heel leuk kan vinden!

Continue Reading

Dit deden we vroeger allemaal met Pasen

Het is Pasen, en dat betekent dat we jaarlijks eigenlijk iets heel gelovigs vieren. Maar tegenwoordig is Pasen meer gebaseerd op een paashaas die paaseitjes brengt, dan het feit dat Jezus op deze dag is opgestaan uit zijn dood. Vroeger vierden we allemaal Pasen op onze kinderlijke manier, en ik maakte een lijstje met dingen die we allemaal deden.

Continue Reading

Maak je laptop lente proof met deze vrolijke achtergronden

Een voorjaarsschoonmaak houden we niet alleen in huis: ook onze mobiele apparaten mogen er onder lijden. Om fris het nieuwe seizoen in te gaan verander ik mijn laptop achtergrond zodra het zonnetje zich al even laat zien, en ik zal vast niet de enige zijn. Als bovenstaande foto jou heel erg aanspreekt heb ik iets waar jullie héél blij van gaan worden… Kijk je mee?

Continue Reading

Even wat inspiratie voor de lente tussendoor

Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik een inspiratie artikel met jullie deelde, en dus leek het me leuk om dat weer een keer te doen. De lente komt er aan en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die niet kan wachten om het zonnetje te verwelkomen en de zonnebril uit de kast te halen. Kijk je mee?

Continue Reading