Trend: overknee boots

Goedemorgen! Vandaag heb ik lekker een dagje vrij na alle tentamens! Ik heb vrijwel geen huiswerk gepland de komende week dus alle tijd om dingen te doen die al een langere tijd op de planning stonden. Gistermiddag heb ik mijn kledingkast een grote opruimbeurt gegeven, en vandaag ga ik mijn kamer maar is onder handen nemen. Ik heb al een tijdje wat accessoires in huis om wat knusse herfstspullen en decoratie te maken, dus ik denk dat ik daar maar is mee aan de slag ga. Én ik ga cake bakken.

Collage

De overknee boots zijn weer terug van weggeweest! Dit najaar zijn ze de ultieme laarzen om te dragen en te combineren met leuke items. Wat mij vooral heel fijn lijkt is dat ze je benen lekker warm houden. Laatst zag ik al een hele leuke outfit voorbij komen op de blog van Fleur, die deze laarzen op een hele leuke manier heeft gecombineerd. Je hebt verschillende soorten: plateauhakken, platte laarzen of naaldhakken. Ook zie je heel veel suède bekleedde laarzen, wat ik ook wel weer iets vind hebben.

Wat vinden jullie van deze overknee boots?

Liefs.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Ik ben niet zo’n fan van overknee boots, ik heb sowieso niks met hoge laarzen. Ik vind wel dat sommige mensen het mooi kunnen stylen!
    Xoxo

  2. toevallig net een artikel online gezet over de 7 dingen die je deze winter in je kast moet hebben. Getwijfeld of ik hem erbij moest zetten maar toen bedacht ik me dat niet iedereen ze zegmaar aan kan. Vind ze heel tof maar ik ben er zelf net iets te lang voor, waardoor het slungelig lijkt. En anderen weer net te kort. #struggleisreal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge