Lookbook

lookbook

Helaas is er bij WordPress – voor zover ik weet – geen Lookbook Hype Button beschikbaar, waardoor het een stuk lastiger wordt om mijn Lookbook looks te posten op mijn blog. Ik zal bij elke outfitpost die ik plaats een link naar mijn Lookbook zetten, wat het een stuk makkelijker maakt. Omdat ik niet kon vinden hoe je een Lookbook Icon moet toevoegen, kunnen jullie mij daar moeilijk op vinden. Vandaar via deze manier!

Click here to open my Lookbook account.

Als je mij op Lookbook volgt, zul je daar zo nu en dan updates zien van mijn outfits, die je overigens ook op mijn blog kunt bekijken. Schroom niet om jouw Lookbook account aan mij door te geven, zodat ik ook jullie outfits kan zien en kan Hypen.

Click here to open my Lookbook account.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge