May your days be merry and bright

DSC_1301.JPG

Jahoor, it’s that time of the year again! Guys, dit is waar we al 364 dagen naar uitgekeken hebben, en ein-de-lijk is het er weer! Kerst, i love you. Als je een trouwe volger bent van mijn blog dan weet je dat ik door en door kerstfan ben en he-le-maal vrolijk wordt van alle kersthits. Vrienden en vriendinnen worden er gek van, sommigen doen gezellig mee met het blèren op Mariah Carey. Ik hou ervan, en ik schaam me niet voor de kerstsokken die in de hele maand December boven mijn schoenen uitkomen en zo hoog mogelijk opgetrokken zijn.

Ik wil jullie allemaal een héle fijne en gezellige kerst wensen. Dat je met de mensen die je dierbaar zijn deze dagen door mag brengen, of er nou pakjes onder de boom liggen of niet. Of je nou een kerstboom hebt of niet, en of je nou van kerst houdt of niet. Allemaal een héle knusse kerst, met alle liefde die je verdient.

Merry Christmas!

Lots of love,

Larissa

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge