Interieur inspiratie: de keuken

Hoi allemaal! Vandaag heb ik iets wat ik niet zo heel vaak doe voor jullie. Het leek me leuk om eens per maand wat inspiratie met jullie te delen van één ruimte, zoals de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer, noem maar op. Vandaag begin ik met de eerste: de keuken! 

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

 Voorlopig zit het er voor mij nog niet in dat ik op mezelf ga wonen en dus een eigen keuken in kan richten (niet meer dan logisch, overigens), maar toch vind ik het leuk om af en toe inspiratie op te zoeken wat huizen betreft. Een slaapkamer hebben we allemaal, en kunnen we inrichten zoals we zelf willen. De keuken daarentegen niet, tenzij je op jezelf gaat wonen. Mocht ik ooit de kans hebben om m’n hele keuken zelf in te richten wil ik ontzettend graag een kookeiland en allerlei leuke kook-tools om in m’n keuken te hebben.

Welke keuken vinden jullie het mooist? En hoe zouden jullie je keuken indelen? Mijn favoriet is de bovenste foto, waar ik het artikel mee begon. Liefs, Larissa. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge