About Larissa

DSC_0670

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Larissa de Vos en ik ben zestien jaar oud. Sinds mijn twaalfde blog ik, en dit deed ik op verschillende blogs. Van een simpele in elkaar geknutseld blogje, tot de blog die je nu leest! Hier blog ik sinds mei 2016 dagelijks op over alles wat ik leuk vind en wat ik doe!

Studie

Momenteel doe ik de opleiding Mediaredactie in Zwolle. Deze journalistiek-gerichte opleiding houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van teksten, het beheren van sociale media en alles wat daarbij komt kijken, zoals fotografie, radio en televisie. Ik zit in mijn eerste jaar, nadat ik vorig jaar slaagde voor mijn VMBO-TL diploma.

Fotografie, schrijven, mode en reizen

Dat zijn mijn vier grootste hobby’s. Schrijven doe ik al vanaf het moment dat ik daadwerkelijk kon schrijven. Dit waren dan van die schriftjes met kinderprint van de Action, die van voor tot achter vol stonden met de meest fantasierijke verhalen, die een kern van waarheid bevatte. Ik schreef over mijn eigen leven, maar dan met een bak vol fantasie. De overige drie hobby’s zijn op latere leeftijd pas komen opzetten, maar ik houd mij hier inmiddels bijna dagelijks mee bezig. Ik reis nog niet zo heel erg veel, maar ben enorm reislustig en wanneer ik meer ga reizen deel ik dit allemaal met jullie!

Meerpaaldagen

Sinds begin 2016 behoor ik tot de PR-commissie van de Meerpaaldagen: een festival bij ons in de buurt. Ik verzorg de sociale media van dit evenement: ik tweet(te) dagelijks op @MPDdronten en zette voor het evenement een geheel Snapchat account op, die ik dus ook helemaal beheer! In 2017 ben ik net zo hard weer van de partij! Meer weten over mijn werk bij de Meerpaaldagen? Je leest er hier meer over.

Bijbaantje

Jawel, ook deze meid vult al sinds september 2015 de schappen in de supermarkt en is vanaf begin 2017 ook achter de kassa te vinden. Ach, het geld moet ergens vandaan komen, en wat is nou een beter bijbaantje dan de supermarkt? 😉

Mocht je contact met mij op willen nemen, neem dan even een kijkje op de contactpagina (klik hier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge