15 cadeau tips voor kerst 2017 | MANNEN

Dat cadeau’s kopen niet altijd even makkelijk is, daar zijn we inmiddels wel achter. Maar cadeau’s kopen voor het andere geslacht is soms vrijwel onmogelijk. Het kostte me een paar uur, maar dan heb je ook wat. Hierbij maar liefst vijftien (of eigenlijk: zeventien) cadeautips voor mannen!

ShotglaasjesDavid Beckham parfumHorlogeBierbrouw-mixRudolph’s Christmas kookboekKersttruiHappy Socks (links)Happy Socks (rechts)Rode stropdasWhiskey glazenBierviltjes-spelDiner cadeau-kaartVlinderdasPogingen iets van het leven te maken – Hendrik GroenRituals shampooRituals doucheschuimMok ‘Game Over’.

Voordat ik een vriendje had hoefde ikzelf nooit cadeau’s te kopen voor mannen, maar sinds bijna anderhalf jaar moet ik er toch echt aan geloven. Cadeau’s voor mannen. Ik hoor het al jaren om me heen: ‘Jeetje, wat moet ik dit jaar voor hem kopen?’ Met zowel verjaardagen, Sinterklaas, Valentijnsdag of Kerstmis, we weten het nóóit. Na een paar uur het internet afstruinen worp ik een blik op mijn lijstje en kwam ik tot de conclusie dat ik toch wel een behoorlijke waslijst aan cadeau’s bij elkaar heb gesprokkeld – al zeg ik het zelf. Want op bovenstaande collage vind je zowel cadeau’s voor wie graag kookt (kookboek), leest (leesboek), eet (diner cadeau-kaart) of wie graag met vrienden een biertje drinkt. En het allerleukste is: alle cadeau’s die je hierboven ziet zijn onder de €30,-. Win-win!

Nu heb ik in elk geval genoeg inspiratie opgedaan voor le boyfriend. 😉V inden jullie het ook altijd zo lastig om iets voor mannen te kopen? En wat zijn dingen die jij graag voor je vader/vriend/opa koopt? X Larissa. 

Share:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.