15 cadeau tips voor kerst 2017 | VROUWEN

Als je een middagje langs winkels struint in welk dorp of stad dan ook: alles ligt vol met kerst. Kerstcadeau’s, kerstaccessoires en lekkernijen om op tafel te zetten rond de kerstdagen. Maar het is soms nog best lastig om het perfecte cadeau voor iemand te vinden. Daarom geef ik jullie – en mezelf 😉 – vandaag graag wat cadeautips voor vrouwen!

Long lasting lipstickGeurkaars in glazen potTony’s ChocolonelySimone van der Vlugt – De DoorbraakWandrek met kapstokKookboek Jamie OliverParfum Tommy HilfigerGeurstokjes RitualsLetterbordWhiskyglazenStolpWijnrekTafel met plateauOPI nagellak-setGouden fotolijst.

Ok, ladies (en mannen die meelezen: opletten!), geef toe: het is soms best lastig om een cadeau te vinden voor je vrouwelijke familielid. Dit is zo met verjaardagen, maar dit probleem zal vast niet verholpen zijn rond de feestdagen. Omdat elke vrouw anders is heb ik vrij diverse cadeau’s uitgezocht die allemaal betaalbaar zijn. Alles van bovenstaande collage is onder de €25,- wat dus zeker niet verkeerd is voor onder de kerstboom. Voor het familielid dat van koken houdt – of graag beter leert koken – ligt er een kookboek onder de kerstboom en voor de wijnliefhebber heb je een klein wijnrekje ingepakt. Mijn persoonlijke favorieten om te geven zijn het boek, de parfum en het fotolijstje.

Hoe vieren jullie thuis kerst met cadeau’s? Doe jij bijvoorbeeld 1 cadeau per persoon of helemaal geen cadeau’s? Laat het me dan zeker weten, want daar ben ik enorm benieuwd naar! Liefs. 

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   27 november 2017 / 15:43

   Dank! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.