15 cadeautips voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, en omdat we de moeders niet mogen vergeten hebben we aanstaande 14 mei dé kans om ze even in het zonnetje te zetten. Maak een ontbijtje, stuur een kaart of zet een bosje bloemen neer. Maar wat je ook kunt doen, is een klein cadeau geven. Om je wat inspiratie te geven, heb ik 15 cadeau’s uitgezocht die jouw moeder wellicht heel leuk kan vinden!

Datum organizer OogschaduwMintblauwe klokMarmeren klokMaskerBruisballenMassage olie • Paspoort houderRoze kaarsYankee CandleVictoria’s Secret LotionBloempottenNoa ParfumMarmeren vaasScrubHandzeep.

Elke moeder is verschillend. De een houdt van badproducten, en de ander maak je blijer met interieur decoratie. Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk verschillende spullen uit te kiezen. Zo moet er haast wel iets tussen zitten wat jouw moeder leuk gaat vinden! De meeste cadeau’s zijn prima betaalbaar en onder de €20,-, maar sommigen komen daar boven uit. Je kunt uiteraard ook een soortgelijk product zoeken wat ergens anders goedkoper zal zijn!

Toen ik alle producten bij elkaar ging zoeken, had ik nog geen idee wat ik mijn moeder zelf dit jaar zou gaan geven. Door te zoeken op allerlei verschillende categorieën heb ik inmiddels een moederdagcadeau weten te scoren én weet ik zeker dat ze er blij mee zal zijn. Het maken van dit artikel heeft dus ook inspirerend voor mij gewerkt, haha.

Mochten jullie moederdag vieren, dan hoop ik dat ik je hiermee een beetje heb geholpen en dat je een mooie dag voor je moeder kunt bezorgen. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.