#2016bestnine

schermafbeelding-2016-12-08-om-20-10-12

Als je Instagram op volle toeren gebruikt, is het best leuk om hier wat testjes mee te doen. De #2015bestnine werd een enorme hype, en opeens kon je van iedereen zien wat hun negen best gelikede foto’s van dat hele jaar waren. Tof idee, leuk concept, leuke afsluiter van het jaar. 

Het valt mij op dat er dit jaar negen foto’s zijn geliked die niet veel met elkaar te maken hebben. De drie groenere foto’s zijn de enige drie ie een verband hebben, de rest niet. De foto bij Martin Garrix kreeg veel likes, wat ik wel had verwacht. Maar die twee spiegelselfies, zijn die daadwerkelijk zó veel vaker geliked dan andere foto’s? Aan het einde van zo’n jaar zie je pas echt wat het meest leuk gevonden word, en dus eigenlijk: wat je volgers leuk vinden om te zien.

schermafbeelding-2016-12-08-om-20-21-23

Vorig jaar deed ik exact hetzelfde, zoals hier boven te zien is. Ik vond – om heel eerlijk te zijn – de uitslag van 2015 leuker. Allemaal verschillende evenementen waar ik was geweest. De tofste dingen die ik heb gedaan en gedeeld, staan er tussen. Mijn eerste fotoshoot, mijn eerste catwalk (middelste foto), mijn tweede catwalk (met de meiden van HNTM 2015), het Beautygloss event (links onder), varen op de boot, tekenlessen met Cynthia.. Allemaal toffe dingen. Dat is iets wat ik dit jaar minder terug zie, maar wat ik dus volgend jaar wel weer ga proberen te bereiken.

Fun fact: vorig jaar bereikte ik 16,212 likes met 192 foto’s, en dit jaar maar liefst 24,198 likes in 230 posts! Dat is een heel stuk voor uit gegaan in één jaar tijd. Happy me.

Benieuwd naar jouw #2016bestnine? Ga naar de site www.2016bestnine.com en laat jouw negen meest leuk gevonden foto’s opzoeken!

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.