23 december | Kerstlunch en glibberen op het ijs

 

Goeiemorgen! Gisteren heb ik een hele leuke afsluiting van dit jaar gehad met mijn klas! Ik legde het een en ander vast voor jullie. Kijk je mee?

We hadden een halve redactiedag, maar de onrust begon al rond negen uur ’s ochtends. Na een halve redactiedag begon de kerstcommissie (Cassedey, Lotte, Floor, Naomi, Karlijn, Daan en ik) met het opbouwen van de kerstgekte terwijl we de klas verplicht pauze lieten houden buiten het lokaal. ’s Ochtends hadden Lotte en ik nog een kerstboom geregeld van de benedenverdieping. Dat ging als volgt: ik tegen docente: ”Wij zoeken eigenlijk wat kerstversie…” Docente: ”Oh, je kan die hele kerstboom die daar staat wel meenemen!” Dat ging makkelijk. Drie deuren, 2 liftdeuren en 4 gesneuvelde kerstballen verder stond de boom in ons lokaal. Gezellig! Na de uitgebreide en mega leuke lunch, gingen we met de hele klas naar de schaatsbaan. We hebben een paar uurtjes geschaatst, gezorgd dat Cassedey op beide beentjes bleef staan (we love you) en heel wat groepsfoto’s gemaakt. Het was een super gezellig dagje! Vanavond ga ik met mijn familie gezellig uit eten. En voor jullie alvast: een hele fijne kerst! Liefs.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.