25 mei 2017 | Outfit

Hey hallo daar! In het weekoverzicht vertelde ik jullie dat Jarno foto’s had gemaakt van de outfit die ik droeg op de verjaardag van mijn overgroot oma. Natuurlijk moet je elke dag een feestje van je outfit maken, maar ik sta toch nét wat langer voor de kast als er een verjaardag is. Deze combinatie stond verrassend leuk, vond ik zo.

De groene blouse die ik hier draag heb ik nieuw, en had ik speciaal bewaard voor mijn oma’s verjaardag. Ze vindt het altijd leuk als ik nieuwe kleding aan heb als ze me weer ziet, dus ik bewaarde hem eventjes. Ik had dit rokje er van te voren niet bij bedacht, maar toen ik me afvroeg wat ik aan moest toen bleek dat een lange broek te veel van het goede was, vond ik dit rokje tussen m’n kleding. Love-it. Deze outfit ga ik zeker weten vaker aan trekken. Eerlijk is eerlijk: ik heb vlak na deze foto’s de blouse omgeruild voor een cropped top, want het was wel héél heet… Ach, wat maakt het ook uit? De verjaardag van oma was in elk geval geslaagd en ze had een top dag.  We zijn allemaal heel benieuwd of we haar 93e verjaardag ook nog kunnen gaan vieren, maar om onze bijzondere vier generaties nog vast te leggen voordat dat niet meer kan heb ik komende week een fotoshoot met haar, oma en m’n moeder. Ontzettend veel zin in! Liefs, Larissa.

Blouse en A-line skirt  – H&M | HorlogeDaniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   31 mei 2017 / 06:58

   Dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.