3X favoriete Spotify playlists

Spotify.JPG

Als je het mij vraagt is Spotify niet meer uit ons leven weg te denken en kunnen we niet meer zonder. Zelf is het een van mijn meest gebruikte apps en struin ik dagelijks allerlei afspeellijsten af. Vandaag deel ik 3 van mijn current faves met jullie! Lees je mee?

SPINNIN’ RECORDS TOP 100

De eerste die ik met jullie wil delen is de afspeellijst van Spinnin’ Records. De een beetje EDM kenner zal vast de platenmaatschappij Spinnin’ Records kennen. Zelf word ik echt enorm blij van de tracks die bij hun verschijnen, en dus zo ook van de Top 100 lijst! Deze lijst staat vol met de tofste liedjes, en geloof me: je kunt ‘m helemaal afluisteren (zonder je te vervelen)!

FEEL GOOD

De tweede die ik wil delen is de ‘FEEL GOOD’ playlist. Deze is echt fijn als je bijvoorbeeld je kamer even opruimt of aan het fietsen bent. Het fleurt je helemaal op en is goed voor je humeur en energie, haha. Echt een fijne meezinglijst.

360 DANCE

Dit is een afspeellijst die ik al immens lang luister en waar ik wekelijks even doorheen scroll om te kijken of er nog nieuwe liedjes toegevoegd zijn. Hij zit een beetje tussen de bovenste twee lijsten in: niet teveel EDM, maar af en toe ook wat meezing liedjes die nu in zijn. Gewoon een fijne lijst!

Spotify.JPG 2

Wat is jullie favoriete playlist? En zal ik vaker zulke favorieten delen? Let me know :). 

 

Share:

9 Reacties

 1. 30 mei 2016 / 13:15

  De feel good luister ik heel vaak! Heerlijke playlist vind ik dat.

  • Larissa
   Auteur
   30 mei 2016 / 13:16

   Fijn is ‘ie, hè? 🙂

  • Larissa
   Auteur
   30 mei 2016 / 18:57

   Fijn is ‘ie hè?

 2. 30 mei 2016 / 18:54

  Heerlijk die lijstjes op Spotify! Ik luister ze meer dan mijn eigen muziek lijst haha, weer eens wat anders! Ik luister vooral de akoestische covers en chill lijsten – fijn tijdens het werken!

  • Larissa
   Auteur
   30 mei 2016 / 18:58

   Ook heel fijn! Of als je even met iets bezig bent op de achtergrond wat playlists aanzetten. 🙂

 3. 31 mei 2016 / 15:33

  Leuke lijsten 🙂 Ik hou echt van Spotify, t is me die 10eu p.m. 100% waard!!

  • Larissa
   Auteur
   31 mei 2016 / 18:34

   Hahaha, dat snap ik! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.