5 dingen die elke blogger doet maar die eigenlijk heel irritant zijn

Bewerkt 01

Het leven als een blogger is echt mega leuk, maar als je zo nu en dan om je heen goed luistert naar anderen, denkt wellicht niet iedereen daar zo over. Vandaag heb ik 5 dingen verzamelt, die elke blogger doet, maar die eigenlijk héél irritant zijn voor je omgeving.

Van alles wat je tegen komt een foto maken. ”Ja, ik moet wel genoeg foto’s hebben voor de ‘My week in pictures’ deze zondag!”

Dit is voor je omgeving misschien nog wel de meest irritante. Eten op tafel? Ho! Ëérst een foto. Aan het wandelen? Wacht. Stop. Eerst een foto.

DSC_0230

Je vriendinnen als zogenoemde ‘fotoslaaf’ inzetten. ”Als we dan toch naar het strand gaan, wil je dan zo lief zijn wat outfitfoto’s te schieten?”

Natúúrlijk willen ze dat. Want je hoeft namelijk ook niet één foto, maar een stuk of 100. En het liefst van elke pose één horizontaal, en één verticaal. Het spijt me..

Nog snel iets uploaden voor je de deur uit stapt. ”Ohja, shit, ik moest nog een artikel uploaden! Wacht even!” 

Soms vergeet je gewoon iets in te plannen, en als je dan voor een wat langere periode weg gaat (of gewoon je planning niet in de weg wilt staan) moet er soms op vervelende momenten geüpload worden. En dat kan behoorlijk irritant worden.

Hopeloos op zoek gaan naar de WiFi-hotspots wanneer je lang geen WiFi hebt, puur om te kijken of er nog reacties zijn. Of als je nog iets moet uploaden. Of Instagram moet checken. Of je Snapchat streaks niet wilt laten aflopen. 

Dit is ook een héle irritante. De WiFi zones zoeken. Vooral als je – net als in mijn geval – veel van huis weg bent en er geen WiFi te vinden is. Ik MOET op m’n internet.

Je vrienden/vriendinnen appen of je een selfie met hun van die week mag gebruiken in een blogpost. ”Liz, vind je het oké als ik deze gebruik???” 

Inmiddels doe ik dit niet altijd meer, omdat ik toch wel weet dat ik van de meeste mensen de foto’s mag gebruiken, maar heel soms doe ik het toch nog. En als je dan 3 weken veel met mij optrekt, en ik je elke zondagmiddag vraag of ik zo’n 3 selfies mag gebruiken (sorry Lizzy, Sophie en Cynthia, I love u), kan dat behoorlijk op je zenuwen gaan werken.

Ben jij een blogger en herken jij je ook in een van deze situaties? Let me know! 🙂

 

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   25 juni 2016 / 08:02

   Hahaha, yes!

 1. 26 juni 2016 / 13:53

  Erg leuk geschreven en ook wel herkenbaar, vooral vriendinnen als fotograaf gebruiken wanneer je gaat afspreken 🙂

  • Larissa
   Auteur
   26 juni 2016 / 15:39

   Dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.