5 dingen die je nog niet over mij wist #1

FT0A0029

Het delen van persoonlijke feitjes word altijd heel goed opgevat op blogs, en dus lijkt het mij leuk om dit ook een keer te doen! Benieuwd naar 5 feitjes over mij die je nog niet wist? Lees dan snel verder!

WISSELEN VAN BESTEK ONDER HET ETEN

Vraag me niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar als ik eet wissel ik onder het eten van hand wat vork en mes betreft. Ik doe het automatisch, maar als ik het goed zeg snij ik dingen (zoals vlees etc.) met mijn vork links en mes rechts, en als ik dat gesneden heb draai ik ze om (vork rechts, mes links) en eet ik het op. Hoe gek? Het valt mezelf niet eens meer op, maar als je er op let is het vast wel te zien, haha. 😉

GUILTY PLEASURE: NEDERLANDSE FILMS

De meeste Nederlanders kotsen de Nederlandse films en series uit, maar ik vind die juist de beste. Alles is liefde, Hartenstraat, Soof, ik vind het topfilms. En nee: daar schaam ik me niet voor! Gaan jullie maar lekker naar CSI kijken, vermaak ik me wel met CMC!

GENIETEN ALS HET VROEG DONKER IS

Ik ben absoluut een avondmens, en ik kom vaak pas tot leven zodra het wat donkerder word (ok, ik ben geen vampier). Nu het om 6 uur al ruim donker is, kan ik daar echt van genieten. En dan helemaal als we in het donker de weg op gaan. Als we ’s avonds of ’s nachts rijden (bijvoorbeeld bij familie vandaan, op uitzonderlijke momenten), kan ik genieten van de gekleurde autolampjes, lantaarnpalen, stoplichten, de maan, de sterren. Zo fijn! Evenals ’s ochtends naar school toe in het donker, dat gaat me een stuk makkelijker af dan wanneer het licht is.

BEGIN OKTOBER? NO WORRIES, GEWOON KERSTSOKKEN!

Voor mijn klasgenoten, oud-klasgenoten en vriendinnen zal dit geen verrassing zijn: ze kennen me niet anders, maar als je me nog niet zo goed kent zul je wellicht niet weten dat ik rond begin oktober zonder pardon met kerstsokken de straat op ga. En dan wel kerstsokken die ruim boven m’n schoenen uit komen, óver m’n broek heen. Jawel, zo gaat dat echt.

LEZEN VAN AUTOBIOGRAFIEËN EN LITERAIRE THRILLERS

Van romans hoef ik niks te weten, oorlogsboeken kunnen er mee door, maar je doet me een groot plezier met autobiografieën en literaire thrillers. Aanraders? Boeken als On Top & On Life van Anna Nooshin zijn grote favorieten! Wat literaire thrillers betreft vermaak ik me prima met boeken van Simone van der Vlugt, Saskia Noort en Suzanne Vermeer. I like!

Wat wist jij nog niet over mij? 🙂

 

Share:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.