5 dingen die je nog niet over mij wist #2

dsc_0213

Vorige maand deelde ik vijf feitjes die je nog niet over mij wist. Vandaag wordt het lijstje aangevuld, en vertel ik je opnieuw vijf dingen die je wellicht nog niet over mij wist.

Er zitten vier generaties in onze familie

Ok, deze had je kunnen weten als je dagelijks mijn blog volgt. Hier schreef ik namelijk laatst een artikel over. Overigens is dit niet iets wat je wellicht zou kunnen weten, maar het is echt zo: wij hebben vier officiële generaties in de familie. Als je benieuwd bent naar hoe dit dan zit, lees dan even het hele artikel! 🙂

Ik maak nog steeds gebruik van Twitter

Jij ook? In mijn omgeving was het totaal not done om Twitter nog te gebruiken, vooral op de middelbare school niet. Overigens, is het op deze opleiding een stuk populairder en wordt er niet zo snel meer raar opgekeken als je nog een tweetje in de bus verstuurd. Twitter leeft nog, jongens. Als je mij wilt volgen op Twitter kan dat hier.

Over het algemeen drink ik bijna alleen maar water

Laatst zag ik in Teske haar vlog dat ze op een waterkuur gaat. Een week lang alleen maar water als drinken. Ik keek een beetje verbaasd op. Ik drink bijna alleen maar water. Totaal niet om af te vallen of gezond te doen, maar puur omdat ik geen behoefte heb aan cola, sinas of andere frisdranken. Ijsthee is het enige wat er nog wel in gaat, maar dit is ook maar heel zelden. Ik leef zo twee weken op water. Of ik alleen maar water lust? Nee hoor, warme chocolademelk of DubbelFrisss gaat er ook wel in, ik heb er alleen geen behoefte aan. Meer die dit herkennen?

Voor donuts kun je mij ’s nachts wakker maken

Maar écht. Ik word heel chagrijnig als je me ’s nachts wakker maakt, maar als je daarbij donuts aan mij geeft ben ik verkocht. Het beste op de hele wereld zijn donuts. Écht. ZO lekker.

Later wil ik graag verhuizen naar Amsterdam of Amerika

Een klein dorp is niks voor mij. Ik heb al bijna twee jaar een fascinatie voor Californië, hoewel ik er nog nooit ben geweest. Toch wil ik er later graag wonen, of op z’n minst een vakantiehuisje beheren. Mocht dit niet kunnen, wil ik graag naar Amsterdam verhuizen. Liefde voor Amsterdam. <3

Wat wist jij nog niet over mij van dit lijstje? 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.