5 dingen die je nog niet over mij wist #3

Er zijn een aantal dingen die jullie wellicht nog niet van mij weten, maar die wel heel interessant kunnen zijn. Persoonlijk vind ik het altijd heel erg leuk om bizarre, gekke en unieke feitjes over iemand te weten, dus ik hoop jullie ook. Onder andere iets met horloges en een carrièreswitch.. 

Ooit wil ik iets gaan doen met interieur styling

Momenteel studeer ik in de journalistieke richting, en dit is absoluut iets waar ik later mee verder wil. Maar wanneer ik uiteindelijk afgestudeerd ben en een baan heb, wil ik daarbij een studie of cursus volgen tot interieur styliste, zodat ik dat – buiten mijn journalistieke baan – kan uitoefenen. En stiekem… lijkt rechercheur bij de politie of iets met fotografie mij ook heel tof. Dus wellicht zit er ooit nog een carrièreswitch in…

Twee jaar geleden was mijn haar fel blond: per ongeluk

Ja, de voorkant van mijn haar was – om het zo maar even te zeggen – porno blond. Oma’s zijn toppers, maar laat je haar alleen door een oma doen als zij kapster is. Arme oma probeerde highlights te zetten, die uitvielen in enorme stukken blonde haren. En héél blond. Het ergste is nog dat je het nog steeds ziet, aangezien het grotendeels niet meer uit mijn haren te krijgen was. Gelukkig lijken het nu wel highlights door de skills van mijn kapster, die het na bewerkte.

Horloges vind ik de meest mooie accessoires aan een outfit

Ik draag altijd oorbellen, een ring en een ketting, maar een horloge is iets wat ik absoluut het mooist vindt. Ik wil nog steeds een keer een investering doen in een prachtig horloge van Daniel Wellington, en ik hoop dat ik er over een paar jaar een aantal in mijn bezit heb zodat ik ze kan afstemmen op mijn outfit. Want een horloge vind ik een must-have als het gaat om outfits.

Ik eet heel veel met satésaus

Dit zal je wellicht verbazen, maar ik eet enorm veel dingen met satésaus. Paar voorbeelden: varkenshaas, gebakken aardappelen en zo nu en dan sla (echt lekker!). Het liefst heb ik satésaus bij álles wat ik eet, maar dat zou een beetje te gek worden.

Als ik kook, valt er al-tijd wel iets

En dat is dan ook precies de reden dat ik nooit kook. Ooit hoop ik net zulke kook-vaardigheden te hebben als Jamie Oliver of Rens Kroes, maar tot die tijd zal de keuken een rommel worden zodra ik het gasfornuis aan zet. Wie krijgt het nog meer voor elkaar om een zakje macaroni poeder tegen de handvaten van de keuken aan kapot te slaan en de keuken rood te krijgen?

Welk feitje verbaasde jullie het meest? En welke wist je nog niet? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Bekijk ook:

5 dingen die je nog niet over mij wist #1

5 dingen die je nog niet over mij wist #2

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.