5 dingen die je nog niet over mij wist #4

Hoi allemaal! Uit ervaring weet ik dat jullie het vaak leuk vinden om dingen over mij te lezen die jullie niet wisten en ook totaal niet zouden verwachten. Ik heb weer een heel lijstje bij elkaar weten te zoeken, en dus is het tijd voor weer vijf dingen die je nog niet over mij wist!

Ik kan niet koken

Deze zestienjarige dame (lees: bijna zeventien) kan niet koken. En dan zou je denken: ‘Maar lieverd, zolang je maar een eitje kunt bakken komt het allemaal nog wel goed met die kookkunsten.’ Maar helaas: een eitje koken of bakken kan ik óók niet. Wat ik dan wel kan? De oven bedienen! *proud smile* Leuk feitje: ik heb recent twee kookboeken gekregen. Zou het zo moeten zijn? Ik ga toch maar eens wat vaker in de keuken staan…

Ik ben dol op Schwarzwalder Kirsch ijs en taart

Wáár ben je dol op!? Ik hoor jullie al denken, zoals ik jullie wel vaker hoor denken, wat in hemelsnaam is dat? Het is een soort van combinatie van kersen en chocolade, maar dan súper lekker. Als je nog iets meer informatie hier over wilt, kijk dan even hier. Dan smelt ik ondertussen weg bij het ijs wat ik vorige week at in deze smaak. Niet overal hebben ze deze taart en/of ijs, maar als je het ooit ergens tegen komt is het ab-so-luut het proberen waard. Bedankt, oma, voor het mij laten proeven van deze taart en me daarmee een verslaving aan te praten. Smelt.

Ik eet in het dagelijks leven iets te veel chocolade

Als we het dan toch over chocolade hebben… Ik eet er iets te veel van. Voorheen, zo’n 2 jaar geleden, at ik bergen met chocolade. En dan bedoel ik zo ongeveer anderhalve chocoladereep per dag. Houd jullie meningen over die hoeveelheid maar voor je, want ik ben al een heel stuk gaan minderen in de chocola en eet tegenwoordig elke ochtend chocolade hagelslag op brood, chocolade koekjes als tussendoor en ook zo nu en dan nog wel een chocoladereep. Veel, maar dan ook véél te veel maar wel enorm lekker (of lieg ik nu? ;-)). Maar niet te bezorgd zijn, want mijn avondeten gemaakt door m’n mams is vrijwel altijd enorm gezond en er gaat ook vaak nog wel wat fruit bij in, hoor.

➸ Wil je nog meer over mij weten? Lees dan even deel 1, deel 2, of deel 3.

Ik ben een schoenen-fetish aan het ontwikkelen

Een paar jaar geleden verbaasde ik mij er over hoe meiden (en jongens) zo immens veel schoenen kunnen hebben, maar de laatste jaren begin ik het helemaal te snappen en ben ik zelfs jaloers. Want wat sommige jongens met petten of horloges hebben, heb ik met schoenen. En dan niet Adidas, nee, gewoon Acne laarsjes. Want waarom goedkoop, als het net zo goed duur kan? #luxeprobleem #eerstsparen

Ik ben geopereerd aan mijn gecompliceerde kaak

Want waar jullie als ‘normale’ mens zo’n 32 tanden hebben, heb ik er 30. Waar er bij jullie, na het wisselen, een nieuwe tand of kies op popt, had ik geen reserve meer achter de hand (lees: in m’n tandvlees) en dus zou ik eindigen met twee gaten in m’n mond. Dat wilden we uiteraard niet, en dus ben ik vier jaar geleden geopereerd. Ze hebben daarbij een aantal tanden uit mijn tandvlees gesneden (die ik dus wél had) en deze ‘getransplanteerd’ naar mijn onderkaak. Dit zou officieel onder narcose moeten (logisch!), maar omdat we al aan de late kant waren en ik snel geopereerd moest worden ging dit onder plaatselijke verdoving. En mocht je benieuwd zijn: dat ging met maar liefst negen spuitjes! Ik vond het vreselijk, maar ben wel heel blij dat dit allemaal achter de rug is en ik nu een mooi en gezond gebit heb zónder gaten ;).

Wat wist jij nog niet over mij? Ik ben ook wel eens benieuwd naar jullie: wat voor iets ‘speciaals’ hebben jullie waar niemand van op de hoogte is? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 25 juli 2017 / 10:43

  Haha, ik weet absoluut wel wat Schwarzwalder Kirsch is! Ga vaak op vakantie naar Duitsland en daar hebben ze de beste 🙂

  • Larissa
   Auteur
   28 juli 2017 / 12:10

   Wat leuk! Ik ben er echt dol op! Ik zal het eens proberen zodra ik in Duitsland ben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.