5 dingen die je nog niet over mij wist #5

Er zijn een aantal dingen die jullie, mensen die mij niet kennen of misschien nog niet helemaal kennen (of wel, hoi vrienden!) nog niet over mij weten. En toegegeven: ik heb best rare trekjes en eigenschappen. Omdat ik ze omarm en er altijd grapjes over maak, deel ik ze graag met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ik draag mijn horloge altijd op rechts (en ben niet linkshandig)

Dit is iets waar ik mij vroeger niet bewust van was, maar wat ik later pas leerde doordat mensen het tegen me zeiden. ‘Draag jij je horloge niet links?’ of ‘Huh, je draagt je horloge verkeerd.’ Ik draag mijn horloge al zolang als ik mij kan herinneren op rechts en ik kan niet anders dan dat. Ook ben ik niet linkshandig, wat veel mensen denken. Ik schrijf gewoon met mijn rechterhand. Maar, ik probeer wel langzaam maar zeker af en toe mijn horloge op links te dragen. Hoewel dat wel verschrikkelijk onprettig aanvoelt, haha. Gek, hè?

Ik wilde al autorijden sinds ik dertien jaar was

Al van jongs af aan keek ik goed mee in de auto, lette ik op verkeersborden, vroeg ik van alles en was ik rete-nieuwsgierig naar autorijden. Vanaf ongeveer mijn dertiende wilde ik maar al te graag achter het stuur zitten, en dat is met het jaar verergerd. Ik moest en zou autorijden. Je snapt dan dus ook wel dat het een hele opluchting is dat ik nu eindelijk zelf mag rijden en mijn rijbewijs lekker in the pocket heb. Zijn er meer mensen die dit hebben? Let me know!

Koffie drink ik al sinds ik vier jaar oud ben

Geloof het of niet: ik drink al koffie sinds ik vier jaar oud ben. Nee, ik dronk niet dagelijks koffie (want, hallo: dat is slecht, al helemaal als je een kind bent), maar ik dronk het wel regelmatig. Niet zo gek ook, dat ik koffie boven thee verkies. Of, wacht…

Ik lust geen thee…

Toch niet… Ik lust dus inderdaad geen thee, haha. Ik denk dat dat komt doordat ik altijd koffie heb gedronken, en thee simpelweg niet heb leren drinken. Ik heb al meerdere pogingen gedaan en alle soorten thee geprobeerd, maar ik vind het verschrikkelijk vies. Ik heb het opgegeven. Geef mij maar koffie, haha.

Ik gruwel van sushi

Sorry voor de sushi-liefhebbers, maar ik grúwel van sushi. De hele substantie, het idee dat er zeewier in zit, nope… Ik krijg het niet door m’n keel heen. De enige sushi die er zo nu en dan nog in kan is de variant met enkel zalm en rijst. Maar extreem lekker? Nee. Of ik de hype snap? Ook niet. Allesbehalve. Sorry.

Wisten jullie (een van) deze dingen van mij? Ik ben wel benieuwd! En zijn er nog meer mensen die een van bovenstaande bij zichzelf herkennen? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.