5 dingen die je nog niet over mij wist #6

Er zijn een hele hoop dingen die ik niet altijd zomaar op mijn blog gooi. Dingen die privé zijn, opmerkelijke eigenschappen of situaties waar ik nog geen goed moment voor gevonden heb. Vandaag vertel ik jullie weer vijf dingen over mij die jullie stiekem nog helemaal niet wisten… 😉 Benieuwd? Lees dan verder!

Inmiddels leer ik mezelf aan mijn horloge links te dragen

In de laatste editie van deze rubriek vertelde ik jullie dat ik mijn horloge al zolang ik mij kan herinneren op rechts draag: iets waar ik bijzonder raar door aangekeken werd. Inmiddels leer ik mezelf aan mijn horloge links te dragen en dat gaat best goed…

Maar wanneer ik werk bij de supermarkt, móet hij rechts (?)

Ja, vraag mij niet waarom dit zo is, maar zodra ik ’s avonds ga werken in de supermarkt móet mijn horloge rechts. En als ik ‘m door automatisme links om heb gedaan – echt waar – gaat hij af en naar rechts. Ik weet het ook niet, haha.

Ik drink zelden frisdrank

De keren dat ik dit jaar frisdrank heb gedronken is op twee handen te tellen: ik heb niks met frisdrank. Alleen op verjaardagen of als het een dagje heel warm is (ok: heel eerlijk, op een terras en bij uit eten gaan zit ik ook aan de ijsthee, maar dat is zelden) heb ik zin in een glas koude frisdrank neem ik het, maar dan ook maximaal 1 glas. Geef mij maar een watertje, haha.

Speaking of frisdrank: ik kan niet tegen prik bij het stappen

Mixdrankjes, we kennen ze allemaal wel en nemen er als student zijnde een hele hoop per jaar. Vaak een dranksoort, gemixt met cola/sinas/sevenup of een andere frisdrank. Niet voor mij: sinds een tijdje (ik denk een jaar?) kan ik niet meer tegen frisdrank bij het stappen. Na twee drankjes en wat dansjes moet ik al overgeven, en dat heeft dan helemaal niks met de drank te maken. Ik hoop dat dit ooit weer over gaat, want ik zit nu elke week aan de sinaasappelsap. 😉

Ik houd niet zo van fastfoodketens

Vroeger kon je me 24 uur per dag wakker maken voor de McDonald’s, maar inmiddels krijg ik er een beetje een misselijk gevoel bij als ik er aan denk. Ik lust het wel en heb er soms ook wel zin in, maar meestal totaal niet. Ik ga liever als lunch een goed belegd broodje halen, bij de HEMA zitten of zelf iets maken dan dat ik bij een fastfoodketen ga zitten. De KFC was ik nooit fan van, dus dat gaat ook niet meer veranderen.

Nou, welke van bovenstaande dingen wist jij nog niet over mij? En is er iets waar je jezelf in herkent? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.