5 dingen die je nog niet over mij wist #7

Doordat je als blogger een groot deel van je leven op een klein stukje internet gooit, hebben andere mensen al snel het idee dat ze jou door en door kennen. Maar sommige details weten jullie nog niet van mij… Zijn jullie klaar voor de zevende editie van Vijf dingen die je nog niet over mij wist?

SCHOENEN OP DE BANK

Ik kan er echt niet tegen als mensen, in het echt of op video, met hun schoenen aan op de bank of op bed gaan liggen. Dat komt denk ik doordat ik thuis ben opgevoed met het anti-schoenen op bed beleid, en dus kriebels krijg als er schoenen in de buurt van een bank – en laat staan een bed – komen. En er dan op gaan liggen. En de schoen ook nog beweegt. Waaah.

NEGEREN OP WHATSAPP – OF TOCH NIET

Vroeger vond ik het bloed irritant als ik op Whatsapp genegeerd werd. Ik kon me daar erg druk om maken. Maar nu ben ik de meest slechte Whatsapper óóit. De Award kun je aan mij uitreiken. Ik reageer zelden snel op appjes, en hoe langer het bericht, hoe later de reactie. Ik weet niet waarom (want het is niet per sé tijdgebrek), maar ik denk dat het met mijn prioriteitenlijstje te maken heeft, haha.

LIP-BIJTER

Ik ben al jarenlang een echte lip-bijter en kom er maar niet vanaf. Ik gebruik elke nacht Blistex en overdag Purol, maar hoe ik het ook doe, ik blijf lip bijten. Dat heeft denk ik te maken met de stress en vele gedachten die ik heb. Door alles waar ik over nadenk, ga ik op m’n lippen bijten om me te concentreren op die ene gedachte. Hmpf.

ENTHOUSIAST-OVERT?

Van nature ben ik een enthousiast persoon: ik vind veel dingen leuk en sta vaak van binnen volledig te springen van blijdschap. Maar zoals je leest: van binnen. Ik kan heel expressief en enthousiast zijn – ook aan de buitenkant – maar ben ook een enorm introvert persoon wanneer dat mij uitkomt (haha). Ik hoor enorm vaak dat ik ergens niet enthousiast over ben, maar ik ben heel vaak enthousiast. Dat zie je dan alleen niet. Betekent niet dat ik geen dankbaar, gelukkig of blij persoon ben. Betekent wél dat ik veel in m’n hoofd bezig ben en veel sprongetjes van binnen maak, die ik niet deel met de buitenwereld.

GERBERA

Oh-jee, de oma in mij komt naar boven! Ik vind het ontzettend leuk om bloemen te krijgen (net als kaartjes, lekker ouderwets), maar mijn favoriete bloemsoort is toch echt wel de gerbera. In principe wordt ik blij van alle bloemen met felle, uitgesproken kleuren. Gerbera’s zijn er het hele jaar door in tig verschillende kleuren te vinden, dus die vind ik dan ook het leukst. En daarnaast ook het mooist.

Wat wisten jullie nog niet van mij? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.