5 favorieten van het moment

Goeiemorgen all! Het leek me leuk om een keer met jullie te delen wat mijn favorieten van het moment zijn, en gelukkig heb ik er daar momenteel een hele hoop van. Benieuwd naar mijn vijf favorieten van dit moment? Lees dan snel verder! 🙂

Favoriete product – Rituals

Dit setje van Rituals kreeg ik laatst cadeau, en ik ben nu al enorm fan. Links zie je een interieur-spray, die je op willekeurige plekken in het huis kunt spuiten voor een lekkere geur. Op rechts zie je een zakje met exact dezelfde geur als de interieur-spray. Het is de bedoeling dat je dit zakje – ook wel een sachet genoemd – in je kledingkast neerlegt, waarna je kleding ontzettend lekker gaat ruiken. Elke ochtend als ik mijn kledingkast open trek komt een heerlijke frisse geur mij tegemoet: ontzettend fijn. Dit is van de Ritual of Dao collectie en ruikt mega lekker!

Favoriete nieuwe gadget – Telefoonhoesje

Toen ik afgelopen december mijn nieuwe iPhone kocht, wist ik meteen zeker dat ik hier een enorm dik hoesje omheen wilde hebben. Mijn grootste nachtmerrie is dat mijn telefoonscherm in duizend stukjes op de grond belandt, en hiermee heb ik toch enigszins zekerheid. Wat ik overigens niet wist toen ik dit mega dikke hoesje kocht, was dat er een uitklap stuk aan zat waardoor ik mijn mobiel neer kan zetten. Hoe handig is dit?! Het ziet er misschien een beetje suf uit, maar het is onwijs fijn voor wanneer ik een serie wil kijken in de trein. Ook vind ik het handig om hem uit te schuiven zodra ik aan het typen ben, omdat je de mobiel dan wat makkelijker vast kan houden. Hij is behoorlijk uit de klauwen gewassen, en dus is een extra steuntje aan de achterkant ontzettend handig. Aanrader! Ik kocht hem hier.

Favoriete kledingitem – Glitter broek

We kunnen deze outfit inmiddels allemaal dromen: ik heb hem al heel vaak gedeeld op mijn social media kanalen en op mijn blog. Bij deze zeg ik het nog één keer: ik ben DOL op deze broek en trek hem het liefst nooit meer uit. Hij zit zó lekker en ik ben helemaal verliefd op het model. Zo, nu dat gezegd is beloof ik dat ik jullie er niet meer mee zal vol spammen. 😉

Favoriete make-up – Oogschaduw palette

Ik schaam me lichtelijk voor de mess die ik heb weten te maken van mijn oogschaduw palette, maar ik gebruik hem letterlijk elke dag (!) waardoor hij behoorlijk vies is geworden. Hij is dus al ontzettend vaak gebruikt en ik ben heel erg blij met de kwaliteit. Onder mijn oogschaduw heb ik altijd een oogschaduw-basis, zodat het allemaal wat langer blijft zitten. Dit, in combinatie met deze oogschaduw zelf, is echt perfect. Het blijft de hele dag zitten en de kleuren die in deze palette zitten zijn prachtig. Favorietje! Hij is van het merk I Heart Makeup.

Favoriete playlist – Dance Party

Als laatste deel ik graag mijn favoriete playlist met jullie: Dance Party. Persoonlijk ben ik mega fan van EDM en dit is dan ook wat ik het meest luister, en deze playlist is een mix van allerlei Dance muziek van de afgelopen tijd. Heeeeerlijk! Wat is jullie favoriete playlist?

Liefs,

Larissa

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.