5 posts die ik nog een keer deel die je inspiratie geven tegen verveling nu je thuiszit

In de afgelopen jaren heb ik onwijs veel woorden weggetikt op dit kleine stukje internet. Zo veel woorden, dat ik er inmiddels honderden posts mee vol heb kunnen schrijven. Vandaag deel ik vijf posts die ik eerder al schreef, waar jullie nú iets aan hebben, gewoon nog een keer!

Onderstaande vijf posts zijn geplaatst tussen 2017 en 2019! Ik houd het kort, ga lekker lezen & enjoy!

  1. Binnenblijvers: deze 7 films en series moet je kijken tijdens druilerige herfstdagen
  2. Recensie e-book: ‘Haal alles uit Pinterest’
  3. Deze toffe boeken liggen nog op mijn boekenstapel
  4. Deze films heb ik de afgelopen tijd gekeken
  5. Zeven manieren om meer rust in je hoofd te creëren

Liefs, Larissa

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.