7 zomerjurkjes onder de €20

Hallo daar! Wat een lekker weer is het de afgelopen dagen, hè? Vandaag is mijn overgroot oma jarig (ze is 92 geworden!), dus hopelijk hebben we er de hele dag hetzelfde weer bij als de afgelopen paar dagen. Ik verzamelde een aantal héle gave jurkjes voor jullie voor de zomerse temperaturen! 

Omdat de meeste van ons het met een supermarkt baantje of kleedgeld moeten doen, is het nogal van belang dat we jurkjes kopen die zowel leuk als goedkoop zijn. Een jurkje van de Beijenkorf zit er niet in, maar wel een hele hoop andere jurkjes die allemaal onder de €20 zijn! Score!

Gele jurk • Rode jurk met kimono mouwen • Rode bloemenjurk • Denim overhemdjurk • Off-shoulder denim jurk • Gele A-line jurk met open schouders • Kimono jumpsuit met print.

Oké, ik heb misschien een klein beetje vals gespeeld. De rechter outfit is een kimono in plaats van een jurk. Maar dat verschil is minimaal: een kimono is immers net zo leuk. Ik vind de jurkjes stuk voor stuk prachtig, maar mijn favorieten zijn toch deze gele en deze blauwe. Ik vind jurkjes de laatste paar jaren steeds leuker, maar er eentje vinden die je 1) mooi staat, 2) niet te kort is (oei!) en 3) goedkoop is is een hele opgave. Ik hoopte er meerdere te kunnen vinden, maar er zijn er helaas maar zeven door de selectie gekomen! 😉  Ach, deze zeven zijn allemaal stuk voor stuk mooi, en wat mij betreft ook niet te kort.

Wat is jullie favoriete jurkje? Of gaan jullie toch liever voor een shortje? Geniet lekker van het warme weer vandaag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.