8X de leukste winterjassen AW17/18

Hi allemaal! De laatste warme zomerdagen zijn geweest en dus is het nu écht tijd om de topjes en dunne shirtjes diep weg te stoppen in je kast. Maar daarvoor in de plaats kunnen wel weer heel wat mooie, dikke en fijne winterjassen terug komen… Vandaag deel ik mijn 8 favoriete winterjassen van dit seizoen!

Imitatie bontjas kortWollen parka met bontcapuchonPaarse faux fur jasRoze jas van imitatiebontGele jas • Rode jas met reversBeige jas met wikkelkraagRode jas met twee knopen.

Persoonlijk vind ik het uitkiezen van winterjassen enorm lastig. Ik wil dat mijn winterjas 1) dik is, 2) zowel mooi staat als je hem open én dicht draagt, 3) goed te combineren is met een sjaal, 4) het liefst een capuchon heeft en als het even kan 5) ook nog eens mooi staat bij ál mijn outfits. Kieskeurig, nietwaar?

Dat is dan ook de reden dat ik al wekenlang op zoek ben naar de perfecte jas en er nog steeds geen een gevonden heb. Ik overweeg momenteel zelfs om het te doen met de jassen die ik al had en een jaartje over te slaan, maar wie weet vind ik alsnog dé jas. 😉 Bovenstaande vind ik in elk geval wel heel mooi (check) maar niet allemaal even praktisch.

Wat dit seizoen overigens enorm opvalt zijn de faux fur jassen. Ik vind ze ge-wel-dig. Vooral de eerste (links bovenin) vind ik prachtig. Wat vinden jullie van alle jassen die ik heb gevonden? En welke is jullie favoriet? Fijn weekend!

Share:

2 Reacties

 1. 4 november 2017 / 09:48

  Ooh die paarse faux fur jas vind ik echt prachtig! Zelf ben ik ook enorm lastig met jassen. Het is in de winter gewoon het allerbelangrijkste item van je outfit. Iedereen ziet het en je draagt het dagelijks, dan moet het wel een mooie zijn he 😉

  • Larissa
   Auteur
   11 november 2017 / 20:27

   Inderdaad, ik vind het ook lastig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.