8X toffe outfits met overknee boots

collage_footor

1/2/3/4/5/6/7/8

Overknee boots, wat vinden we daar nou eigenlijk van? Een trend die vorig jaar op kwam spelen, en die dit najaar alleen maar groter is geworden. Vandaag laat ik jullie 8 toffe outfits zien met deze lange laarzen!

Het is natuurlijk best moeilijk te combineren, want hoe doe je dat nou? Zo’n lange laars combineren met je rokje of spijkerbroek? En moet er dan een legging onder je rokje of niet? Zelf lijkt me dat ook een lastig dilemma, en als ik met zo’n dilemma zit ga ik altijd Pinterest doorzoeken om de mooiste outfits te vinden. Ik heb bijvoorbeeld ook nog een map met allerlei A-line skirt outfits, want elke keer als ik zo’n rokje aan wil weet ik niet wat ik er op moet dragen, haha.

Bovenstaande acht outfits vond ik op Pinterest en spraken mij heel erg aan. Als ik overknee boots had gehad, had ik uit deze outfits mijn inspiratie gehaald. Mijn favorieten zijn foto 4 en 5!

Hoe combineren jullie overknee boots?

Ps.: Je kunt me hier volgen op Pinterest!

Share:

2 Reacties

 1. 12 november 2016 / 20:34

  4 & 5 zijn ook mijn favorieten! Ik heb ze zelf niet, vind het zo lastig haha 😉

  xx Alex

  • Larissa
   Auteur
   13 november 2016 / 13:10

   Snap ik wel, haha. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.