9X mijn favoriete enkellaarzen AW17/18

De afgelopen tijd zijn enkellaarzen enorm in de mode en deze herfst dragen we bijna niks anders. Ik had al een aantal prachtige exemplaren gespot, dus tijd om mijn favorieten op een rijtje te zetten! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Rode laklaarsSchoen met gouden hakEnkelaars met bloemenpatroonRode enkellaarsZwarte enkellaars met rits aan de voorkantBruine laars met geometrische hakZwarte hak met volantsGlitter laarsRoze velours enkellaars.

Al jarenlang ben ik fan van de enkellaars en ze zijn ook vrijwel tijdloos, maar wat tegenwoordig opvallend is, is dat de laarsjes in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten te krijgen zijn. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is te koop bij de simpelste kledingwinkel. Hoe gaaf is bijvoorbeeld de bruine enkellaars met een geometrische hak?

Persoonlijk vind ik de enkellaars zonder hak steeds minder leuk. Dat is dan ook de reden dat ik in bovenstaande collage alleen maar heb gekozen voor enkellaarzen met een hak. De platte enkellaarzen die je zo nu en dan nog wel eens tegen komt zijn – naar mijn mening – vrijwel allemaal hetzelfde en zien er niet zo uniek uit als schoenen mét hak. Zijn er meer meiden die het daar mee eens zijn?

Vooral glitters en velours-tinten zijn dit najaar enorm populair, maar ook de enkellaars met bloemen zie je vaak terug. Mijn favorieten zijn de knalrode enkellaarzen en de bruine laars met geometrische hak. Wat is jullie favoriet? Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.