ACCESSOIRE | New earrings

Hoi allemaal! Als je mij een beetje goed kent weet je wellicht dat ik enorm fan ben van een oor vol met oorbellen. Ik zit nog maar op twee gaatjes per oor, maar ooit hoop ik er een aantal meer te hebben. Om deze vier gaatjes zo creatief mogelijk op elkaar af te stemmen, heb ik weer een paar nieuwe oorbellen weten te bemachtigen.

Anderhalf jaar geleden liet ik mijn tweede gaatje schieten, en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Het lijkt me heel tof om over een aantal jaar heel wat oorbellen te kunnen combineren. Dit setje oorbellen ontving ik van Lana’s Sieraden, een ontzettend leuke webshop voor als je op zoek bent naar accessoires die goed betaalbaar zijn. De minimalistische oorbellen zijn mijn absolute favoriet!

Dit is het eerste setje oorbellen die wat langer is dan simpele knopjes. Normaal koop ik knopjes of andere kleine oorbellen die niet langer zijn dan je oorlel. Daarom vind ik het zo tof dat deze net even wat anders zijn dan de andere oorbellen. Het is nog maar de vraag of ik deze oorbellen heel vaak zal gaan dragen: mijn oorlellen zijn redelijk gevoelig en ontsteken enorm snel. Sommige oorbellen kan ik wekenlang in hebben, en sommigen niet. Aangezien deze oorbellen Nickel Free zijn, moet het goed komen, maar dat is dus nog maar even afwachten. In elk geval zijn ze perfect voor nette en speciale gelegenheden.

Aan de voorkant zijn de oorbellen langer dan aan de achterkant, maar ook aan de achterkant zijn ze redelijk lang. Bij normale oorbellen heb je enkel de voorkant die ‘leuk’ is om te zien, maar bij deze oorbellen is het zowel vanaf de voorkant als vanaf de achterkant mooi. Toen ik de oorbellen voor het eerst op de site zag, dacht ik dat ze geen achterkantjes bevatten (zodat ze niet uit je oren vallen), maar het blijkt dat deze er wel zitten. Je ziet ze alleen niet, omdat ze doorzichtig zijn en helemaal naar boven geschoven kunnen worden. Win-win!

En, wat vinden jullie? Beginnen mijn oren er al leuker uit te zien met wat nieuwe oorbellen? Als iemand nog tips heeft voor betaalbare oorbellen, laat het me dan zeker even weten! Hoeveel gaatjes heb jij in je oren? Liefs, Larissa. 

OorbellenLana’s Sieraden | BlouseOnbekend | HorlogeLucardi | ZonnebrilPrimark.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

*Dit artikel is in samenwerking met Lana’s Sieraden.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.