Afgestudeerd… wat nu? – Update

Eindelijk is het zo ver: ze is afgestudeerd! Hoera! Een maand geleden vertelde ik jullie al dat ik hoorde dat ik geslaagd was voor mijn mbo-diploma Mediaredactie medewerker! Maar… wat nu? Wat ga ik hierna doen? En wat is de planning? Let me tell you something…

DIPLOMA BEHAALD + GETEKEND

Afgelopen donderdagavond tekende ik mijn diploma op mijn school in Zwolle: een mega gezellige avond met de klas en vrienden! En onwijs bijzonder om na drie jaar, samen met vijftien anderen, de eerste afgestudeerden te zijn van deze opleiding binnen Landstede. Wij zijn namelijk de eerste lichting die afstudeert in deze richting. Hoe vet is dat?! Ik zag en sprak iedereen voor – voorlopig – de laatste keer, want iedereen gaat een andere richting op. Heel gek, dit, haha.

NIEUWE STUDIE, WAT GA IK STUDEREN?

Na lang wikken en wegen was het een week of drie geleden eindelijk zo ver: ik besloot dat ik vanaf september ga starten met de studie Communicatie in Leeuwarden, bij NHL Stenden Hogeschool! En hoe langer ik die keuze had gemaakt, hoe beter het begon te voelen! Ik heb er onwijs veel zin in en kijk er naar uit hier te studeren. Wel vind ik het een ding, hoor, het niet studeren in Amsterdam: de stad waar ik oh-zo graag kom. Maar daar komen we ook wel weer overheen. 😉 De school in Leeuwarden is ontzettend leuk en geeft je een fijn gevoel, je bent hier geen nummer maar een persoon en dat sprak mij enorm aan. Daarnaast is Leeuwarden niet súperver weg vanaf mijn huidige woonplaats en zitten er daar al een aantal mensen die ik ken op school en/of op kamers. En eh… speaking of kamers…

OP KAMERS IN LEEUWARDEN

Jep, het is echt zo: ik ga op kamers in Leeuwarden! En daar heb ik zin in! Ik heb een mooie kamer gevonden in een – godzijdank – netjes studentenhuis en kijk er enorm naar uit deze vanaf begin augustus in te gaan richten. Vanaf één augustus mag ik er in, en ik zal dan ook zo veel mogelijk met jullie delen! Alle before’s- en after’s, alle updates en alle wishlists: ik heb er zó veel zin in. Vanaf mijn kamer is het niet ver fietsen naar de stad, en ook zeker niet langer dan een kwartier fietsen naar school. Ik ben van plan ieder weekend gewoon weer thuis te komen, maar doordeweeks lekker naar school te gaan en te werken vanuit Leeuwarden.

Ik heb er in elk geval, ondanks alle twijfels, enorm veel zin in en kijk uit naar komend jaar! Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.