Afscheidsbarbecue met de klas

DSC_0556

Één examenklas, 23 leerlingen en een hele hoop gezelligheid. Het afgelopen jaar was enorm gezellig, en we vonden dat dat leuk afgesloten moest worden. Toppertje Lisa regelde een barbecue bij haar thuis. Ga met je klas barbecuen en leg een camera neer, en je bent zo 1000 foto’s verder (oprecht).

Ik heb enkel de foto’s ingevoegd waarvan ik zeker wist dat iedereen het oké vindt als ik deze plaats, dus het zijn er maar een paar, maar who cares? Het was enorm gezellig en mocht iemand uit m’n klas dit lezen: ik vond het mega gezellig en ik ga jullie missen! <3 Dikke liefde voor m’n examenklasje.

DSC_0158

DSC_0387

V.l.n.r.: Brend, Marleen, Melissa, Rian, ik, Jesse en Sanne.

DSC_0471

V.l.n.r.: Melissa, Klaas, ik, Lisa.

DSC_0504

Meneer Oostendorp, oud- én toekomstig klasgenoot (wow, wat leuk, zeg).

DSC_0556

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.