Alle outfits van een weekje Limburg

Het is inmiddels alweer eventjes geleden, maar een aantal weken geleden vertoefde ik een weekje in het mooie Limburg. We zaten op een mooi Roompot-park en.. hey! Een mooie plek om foto’s te maken! Tja, dat hebben we bij ons in het dorp niet. En dus, hup, elke dag naar buiten voor het vastleggen van de outfits. Kijken jullie mee naar wat ik iedere dag droeg?

TopLOAVIES / Broek en schoenenKaatje / ZonnebrilH&M / PortemonneeOnbekend / HorlogeCluse

Het was onwijs lekker weer die week en dus kon ik eigenlijk iedere dag mijn zonnebril wel gebruiken. Echt heel erg fijn. Op deze foto’s ben ik het meest trots!

TopLOAVIES / Broek en schoenenKaatje / Zonnebril en jasH&M / PortemonneeOnbekend / HorlogeCluse

Dit is praktisch gezien dezelfde outfit, maar dan met een kleine upgrade want ik draag een jas, haha. Deze foto’s maakten we in Venlo die dag!

BlazerH&M / T-shirtScotch & Soda / Broek Kaatje / Horloge Cluse.

Dit mega mooie blazertje kocht ik in Venlo die week, bij de H&M. Ik zag ‘m hangen dacht: dié moet ik hebben. Zo leuk vind ik ‘m! Op het T-shirt zit een rood hartje met de tekst ‘Trick me’ er op, maar dat zie je op de foto niet goed. 😉

Broek & BlouseKaatje / SchoenenBershka / HorlogeCluse.

Slangenprint: ik ben er verslaafd aan. En de zebraprint-trend is ook errrrrg gevaarlijk, maar oh zo leuk!! Wat vinden jullie van deze witte sneakers onder deze broek? Ik twijfel er over, maar vind het wel tof staan!

Hele outfit Kaatje.

Deze broek, my lord, kunnen jullie me er al in weg tekenen? Ik beloof ‘m minder vaak aan te trekken de komende tijd, haha. Oeps.

Haha, ik kom er nu bij het schrijven van dit artikel pas achter dat vrijwel alle items gekocht zijn in de winkel waar ik werk: Kaatje. Oeps, en die zit natuurlijk alleen in Dronten. 😉 Maar ik ben wel erg blij met de items die ik aan heb. Wat vinden jullie? En welke outfit is jullie favoriet? Liefs!

Volg mij op social media:Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.