Alle polaroids die ik ooit heb gemaakt

Blij als een kind met nieuw speelgoed was ik toen ik drie jaar geleden mijn eigen en eerste polaroid camera kreeg. En wat heb ik er drie jaar later nog steeds veel plezier van! Omdat ik zo’n fan ben van fotograferen en al helemaal van het direct uitprinten van herinneringen, wil ik jullie graag alle polaroids laten zien die ik ooit gemaakt heb.

Deze foto maakte ik afgelopen april in Griekenland, waar we toen op vakantie waren. Gotta love palm trees <3.

Oei, HEMA, deze foto is niet zo heel goed gelukt :(. Hier zie je – of je kunt beter zeggen: zie je niet – Jarno en mij op vakantie in Kroatië afgelopen zomer. De plek waar we zaten was ontzettend mooi en ik baal ervan dat deze foto zo is mislukt. Gelukkig weet ik zelf wel waar dit was <3.

Dit zijn Sophie en ik, toen ze afgelopen maart weer in Nederland was. Dit mis ik :(.

Hier zie je mij met Lizzy, inmiddels al meer dan anderhalf jaar geleden. We waren een paar dagen in Utrecht en maakten samen polaroids. Lizzy heeft die van haar nog steeds achter haar mobiel hoesje zitten, zo cute.

Dit is de zonsondergang die ik fotografeerde toen we in Kroatië waren. Eén van de best gelukte polaroids. 😍

Dit is een van de eerste polaroids die ik met mijn camera maakte: kerstmis drie jaar geleden samen met mijn lieve overgroot oma. Favoriete foto <3.

Deze foto maakte ik in Grožnjan, in Kroatië. Helaas is de bovenkant heel erg overbelicht, maar het valt op zich nog mee.

Ook deze foto is een beetje onderbelicht, maar hier zie je het wel wat beter: Jarno en ik in Rovinj afgelopen zomer. Deze foto vind ik heel leuk!

Haha, daar hebben we Jarno weer. Kussend in Maastricht, vorig jaar met kerstmis. Lief. 💘

Deze foto maakte ik ook in Rovinj, in Kroatië.

Deze foto maakte Jarno van mij toen we met z’n tweeën een avondje naar Vrsar gingen, inderdaad: ook in Kroatië. 😉

Dit is een foto die is gemaakt in februari 2014, waar je mij achter een bar ziet staan om biertjes te tappen. Mama en ik waren een weekendje in een hotel, en we konden het zo goed vinden met de mevrouw achter de bar dat we aan de praat raakten en ik ook even achter de bar mocht. Lief!

Ook deze maakte ik vorig jaar met kerstmis, op de kerstmarkt die we toen bezochten! Ik houd van kerst.

And again: op de kerstmarkt! Hier zie je mij voor een méga kerstbal staan.

Dit is de allereerste foto die ik maakte met mijn polaroid camera: een met mijn nicht voor de kerstboom! En je raadt het al: deze camera was een kerstcadeau. 😉

Hier nog een foto van Jarno en mij waar we niet-kussend op staan maar waar we wél op de kerstmarkt zijn.

Deze foto is gemaakt met mijn diploma-uitreiking in 2016! Als je goed kijkt, zie je mij bij de tafel staan om mijn diploma te tekenen.

Hier lag ik lekker in het zonnetje op mijn zwaan in het water te dobberen. Afgelopen april, in Griekenland. Oh, ik mis de zon…

Deze foto maakte ik van een afstandje van het dorpje Rovinj. Je ziet het echt enorm slecht (oeps), maar wat je wel ziet is de St. Eufemiakerk, in de verte!

Ons plekje in Kroatië! Tentjes, caravan, tafels, stoelen. Cute. <3

Hier stond ik met m’n net-gekochte hoed in Griekenland op de rotsen. Waarom, HEMA, zijn sommige foto’s zo slecht? #balende

Ook deze foto maakte ik in het weekendje Utrecht, waar Lizzy ook bij was. Lekker vrolijk, haha.

Ik heb zeker nog wel wat meer polaroids gemaakt (niet héél veel meer), maar sommigen zijn niet blog-waardig vanwege privacy of zijn totaal mislukt. Wat vinden jullie van polaroids, maken jullie ze ook? X 

Share:

6 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 09:05

  Wat leuk om te zien! Ik zou niet weten waar ik al m’n polaroids tot nu toe heb gelaten (van anderhalf jaar geleden bijvoorbeeld). Ik weet wel dat ik altijd de mislukte meteen weggooide, en dat waren er nogal wat (ik denk wel 15, haha)

  • Larissa
   Auteur
   25 oktober 2017 / 09:11

   Aaaaah ik durf echt nooit foto’s weg te gooien! Ik bewaar ze altijd heel zorgvuldig.

 2. 25 oktober 2017 / 11:33

  Altijd leuk om foto’s uitgeprint te hebben! Want eerlijk, hoe vaak bekijken mensen nog hun foto’s die op de computer staan?
  Die foto van de zonsondergang is echt prachtig!

  • Larissa
   Auteur
   26 oktober 2017 / 07:54

   Dankjewel!

 3. 26 oktober 2017 / 19:05

  Ik hou van analoge fotografie! Het is altijd een verrassing hoe de foto eruit komt te zien.

  • Larissa
   Auteur
   28 oktober 2017 / 09:51

   Ik ook! Dat afwachten is altijd zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.