Back in time: hoe mijn outfit foto’s er twee jaar geleden uit zagen

Na ruim vijf jaar bloggen en heel wat foto’s verder, ben ik inmiddels vrij bekend met het maken van outfit foto’s. Een kleine drie jaar geleden maakte ik mijn allereerste outfit foto’s, en eerlijk is eerlijk: ik vind het nog steeds net zo leuk als toen. Het is iets wat ik graag doe en ook graag met jullie deel. Maar… Ik ben in twee jaar tijd ook heel veel veranderd en pak dingen heel anders aan dan dat ik destijds deed. En opgebiecht: ik heb best wel even hardop gelachen bij het zien van deze outfit foto’s.  Benieuwd naar hoe ik twee jaar geleden mijn outfit foto’s maakte? Kijk dan snel verder!

Het is niet zo gek om je in te denken dat ik door de jaren heen heel wat heb geleerd op het gebied van fotografie, mode, poseren en achtergronden. Hoewel ik steeds blijf groeien, moet ik toch even zeggen dat ik het niet onaardig vind hoe ik hier twee jaar geleden al mee om ging. De schaamte voor het maken van foto’s van mezelf op openbare plekken was altijd vrij snel weg, en de poses waren ook niet moeilijk te bedenken. Toen, op 14 maart 2016 al (klik hier voor het artikel op mijn oude blog), sleepte ik vriendinnetje Lizzy mee het bos in voor foto’s, en dat doe ik nog steeds (yay!). Ik ben heel benieuwd: wat vinden jullie van deze – ahum, bijzondere – foto’s?

Scroll door naar beneden om te zien wat voor commentaar ik over elke foto te vertellen heb. 😉 

Zouden jullie vaker dit soort artikelen willen lezen, waarin ik outfit foto’s van jaren geleden plaats met lichtelijke schaamte? 😉 Let me know! Liefs. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

May I ask: waarom sta je zo verdomde scheef? 

Van alle foto’s is deze nog de beste en meest spontane. Maar… vanwaar die peace met je vingers? Dat was zó 2012, toch?

Doe je broek eens goed. En laat je haar los. Staat een beetje raar. 

Kuch – tegenlicht – kuch. 

Meid, wat een lang háár had je. 

Tevreden met deze. Detail: check. Scherpte-diepte: check (met dank aan fotografe Lizzy). 

Wat kijk je schattig. En onschuldig. Maar ik vind ‘m wel leuk. Lief, voor later. Om op te hangen aan de koelkast. 

Share:

6 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 09:23

  Haha wat een super leuk artikel!
  Ik denk dat ik ook onwijs ga schrikken als ik mijn foto’s van ongeveer 3 jaar geleden of langer ga terug kijken.
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2018 / 11:58

   Haha, leuk! Ik ben benieuwd! Dank voor je compliment!

 2. 14 maart 2018 / 10:43

  Dit is zo leuk! Ik scrolde afgelopen weekend ook door oude foto’s met het idee dat ik gelukkig gegroeid en veranderd ben haha! En dat maakt het extra leuk om oude foto’s terug te kijken 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2018 / 11:58

   Haha, daar herken ik me wel in. Blij zijn dat je dan inderdaad veranderd bent. 😉 Leuk!

 3. 14 maart 2018 / 19:21

  Zo’n leuk artikel! Je commentaar erbij is echt fantastisch! 😉

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2018 / 11:57

   Dankjewel, Ine!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.