Back to business

Hoi allemaal! Na een week stilte ben ik weer helemaal terug en gaan we weer back to business. Deze week heb ik nog vakantie, maar volgende week ga ik weer volle bak naar school. Gelukkig heb ik nu wel weer tijd om aan mijn blog te werken, dus dat ga ik dan ook zeker weer doen.

De afgelopen twee weken ben ik enorm druk geweest met het schrijven van mijn stageverslag en uiteindelijk ook het inleveren, want: ik ben eindelijk klaar! Mijn stage is officieel afgerond en binnen nu en een paar weken krijg ik mijn beoordeling van school terug.

Over stage zelf vertel ik jullie snel meer, maar vandaag wil ik het daar nog even niet over hebben. De komende week kan ik languit op de bank liggen en Netflix uitspelen, maar dat ga ik niet doen. Uiteraard ga ik me-time inplannen en neem ik m’n rust, maar er staat nog genoeg op de to-do lijst voordat de drukte weer begint. Met bloggen als prioriteit, uiteraard, want ik kan niet wachten om weer fijne dingen te kunnen publiceren.

Omdat ik weer wat nieuw leven in mijn blog wil blazen, ben ik benieuwd naar wat voor artikelen jullie graag zouden willen lezen. Mocht je een tip of suggestie hebben, let me know! Liefs.

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 09:01

  Wat fijn dat je weer tijd voor het bloggen hebt, ik vind persoonlijke artikelen altijd erg leuk om te lezen <3
  Veel schrijfplezier!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   5 februari 2018 / 15:26

   Bedankt voor je tip, Evelien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.