Back to School HACK – Planner clipboard

DSC_0792

Plannen is iets wat ik zelf al heel erg lang doe, en met plezier. Notitieboekjes, agenda’s, schriftjes, met of zonder washitape, stiften of fineliners, noem het maar op. Deze planner kwam ik tegen in de winkel, en ik vond hem het delen waard. Kijk je mee?

Een clipboard is iets wat al enige tijd – voornamelijk in Amerika – een enorme interieurtrend is. Simpelweg met een quote, of een leuke foto van je vakantie. Wat je ook veel zag was een maandkalender, zoals je die hier heel veel ziet. Wat je ook kunt doen is een weekagenda, want dat is immers net zo leuk.

Bij de HEMA kwam ik bovenstaande tegen. Een clipboard, met schattig achterframe en een gouden clip. Hoe cute?! De weekkalender zat er ook bij, dus in feite hoef je niks meer te doen.

Het is ook super leuk om deze planner zelf thuis na te bootsen. Al enige tijd ben ik op zoek naar een effen clipboard, maar tot nu toe heb ik er nog geen een kunnen vinden. Mocht jij weten waar je er een kunt halen, let me know! 🙂 Anyhow, het is heel simpel: clipboard, afbeelding op pinterest zoeken en uitprinten en deze invoegen. Super leuk idee en kleine toevoeging aan je slaapkamer of je huis.

Hoe plannen jullie je huiswerk etc.?

Share:

3 Reacties

 1. 3 september 2016 / 09:00

  Ik heb geen huiswerk (gelukkig) maar qua leerstof probeer ik wel goed te plannen. In het begin gaat het meestal wel goed, maar later hou ik mij er eigenlijk nooit aan. Eigenlijk zonde van mijn hele planning. Hopelijk houd ik het dit jaar wel vol.

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2016 / 20:21

   Daar herken ik me echt heel erg in: een planning maken en je er uiteindelijk niet aan houden, haha. Ik probeer het ook steeds weer 😉 Succes, fijn dat je geen huiswerk hebt! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.