About Larissa

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Larissa de Vos en ik ben 21 jaar oud. In juni 2019 ben ik afgestudeerd als mediaredacteur en sinds 2019 studeer ik Communicatie in Leeuwarden, waar ik ook woon!

Al sinds mijn twaalfde jaar blog ik op het internet en hier ben ik in het najaar van 2020 doelbewust mee gestopt: het zoog meer energie dan dat het mij gaf en ik voelde het even niet meer. Ik heb er geen spijt van gehad dat ik destijds ben gestopt: het heeft me zelfs heel veel rust gebracht. Maar inmiddels was er wel een kriebel ontstaan die ik begin 2022 niet meer kon onderdrukken. Ik miste het schrijven heel erg en ook het delen van verhalen en inspiratie was iets waar ik altijd voldoening uit haalde. Na een lange tijd nadenken en opties overwegen kwam ik ineens tot het idee om mijn interesse voor psychologie en mindset-trucks op het internet te gaan delen. Deels omdat ik al onwijs veel kennis op dit gebied had opgedaan in de laatste jaren en hier graag anderen mee wil inspireren, maar eigenlijk ook voor een groot deel om mezelf te motiveren. Door wat gebeurtenissen begin 2022 was ik mijn draai kwijt en dit leek me een goede stap in de juiste richting voor het terugvinden van mijn spark. Ga jij mee op reis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *