About Larissa

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Larissa de Vos en ik ben achttien jaar oud. Ik blog sinds mijn twaalfde, en in de afgelopen jaren heb ik veel verschillende blogs gehad. Van een simpel in elkaar geknutseld blogje, tot deze blog die je nu leest! Op dit kleine stukje internet blog ik sinds 2016 dagelijks op over alles wat ik leuk vind en wat ik doe! En geloof mij, dat kan soms best interessant zijn. 😉 #soapserie

Content creator

In juni 2019 ben ik afgestudeerd in Mediaredacteur, waardoor ik mijzelf nu officieel content creator mag noemen. Dat is wat ik het allerliefste doe. In september start er een nieuwe fase, maar welke dat is, dat houd ik nog even geheim. Stiekem ook omdat ik dat zelf nog niet helemaal weet. In elk geval is het eerste diploma in the pocket!

⇾ Ben jij op zoek naar iemand die vloeiende teksten op papier (ok, laptop scherp) weet te krijgen, jou helpt met (nieuwe) content of een social-media strategie óf iets anders in dit vakgebied: hi there! Hier is uw reddende social-angel. Ik wil jou graag helpen met jouw bedrijf en/of (persoonlijke) onderneming. Stuur mij een mailtje op info@styledbylarissa.nl en we bespreken samen de mogelijkheden!

Schrijven, fotografie, reizen en werken

Dat zijn mijn vier grootste hobby’s (ja, echt, werken ook!). Schrijven doe ik al vanaf het moment dat ik daadwerkelijk kon schrijven. Dit waren dan van die schriftjes met een kinderlijk printje, die van voor tot achter vol stonden met de meest fantasierijke verhalen. Ik schreef over mijn eigen leven, maar dan met een bak overgoten met fantasie. De overige drie hobby’s zijn op latere leeftijd pas komen opzetten, maar ik houd mij hier inmiddels bijna dagelijks mee bezig. En obviously deel ik dit ontzettend graag met jullie.

Meer weten?

Ben je nou nog langer niet uitgelezen over mijn dagelijkse leven en hobby’s, scroll dan vooral lekker ver naar beneden op mijn blog en kom meer over mij te weten! Mocht je contact met mij op willen nemen, neem dan even een kijkje op de contactpagina (klik hier). Ik ben ook altijd te bereiken via sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge