About Larissa

Oud en nieuw 2017 NL

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Larissa de Vos en ik ben achttien jaar oud. Ik blog sinds mijn twaalfde, en in de afgelopen jaren heb ik verschillende blogs gehad. Van een simpel in elkaar geknutseld blogje, tot deze blog! Op dit kleine stukje internet blog ik sinds mei 2016 dagelijks op over alles wat ik leuk vind en wat ik doe!

Studie

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Mediaredactie in Zwolle. Deze journalistiek-gerichte opleiding houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van teksten, het beheren van sociale media en alles wat daarbij komt kijken, zoals fotografie, radio en televisie. Iets waar ik mij ontzettend graag mee bezig houd en waar ik graag mee verder wil in de toekomst.

Fotografie, schrijven, mode en reizen

Dat zijn mijn vier grootste hobby’s. Schrijven doe ik al vanaf het moment dat ik daadwerkelijk kon schrijven. Dit waren dan van die schriftjes met kinderprint van de Action, die van voor tot achter vol stonden met de meest fantasierijke verhalen, die soms een kern van waarheid bevatte. Ik schreef over mijn eigen leven, maar dan met een bak vol fantasie. De overige drie hobby’s zijn op latere leeftijd pas komen opzetten, maar ik houd mij hier inmiddels bijna dagelijks mee bezig. En obviously  deel ik dit ontzettend graag met jullie.

Meer weten?

Ben je nou nog langer niet uitgelezen zijn over mijzelf, mijn leven en mijn dagelijkse bezigheden, scroll dan vooral lekker ver naar beneden op mijn blog en kom meer over mij te weten! Mocht je contact met mij op willen nemen, neem dan even een kijkje op de contactpagina (klik hier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge