Bikini wishlist SS/2019

Het bikini-seizoen is een paar weken terug met het heerlijke weer al officieel geopend, maar in juni kunnen we pas écht los met fijne bikini’s. Heb je nog geen leuke bikini gescoord of zoek je nog wat nieuws? Geen probleem: ik heb ze vast voor je uitgekozen! Kijk je mee?

Zwarte bikiniRoze bikini met knoop topPaarse bikiniRood tijgerprint (top)Rood tijgerprint (slip)Tijgerprint bikiniRode adidas bikiniZwarte bikini met bandenGele bikini (top)Gele bikini (slip).

EVERYONE HAS A BIKINI BODY

Bikini’s, badpakken en zelfs rokjes/korte broeken: voor de meerderheid zijn dit onderwerpen waar ze het liever niet over hebben en kledingstukken waar ze zich liever niet in hijsen. Ik wil allereerst beginnen met de mededeling dat iedereen mooi is en dat iedereen een summerbody heeft. Iedereen heeft doelen die ze in de sportschool willen bereiken, maar iedereen mag en kan trots zijn op zijn of haar lichaam. En we hoeven ons dus ook helemaal niet te schamen voor bikini’s (en badpakken e.d.). Ik weet dat het makkelijk praten is, maar écht: met een fijne, goede bikini voel je je zo zelfverzekerder dan met een bikini die je ‘mwah’ vindt. Echt!

SWIMWEAR SEASON

Ok, dat gezegd hebbende: de zomer staat weer voor de deur en ik heb zelf voor het eerst een aantal écht mooie, fijne en kwalitatief goede bikini’s ingeslagen voor komende zomer. En dat is zo fijn! Bovenstaande bikini’s vind ik ook stuk voor stuk leuk: voornamelijk verschillende kleurtjes vind ik heel vrolijk en gezellig ogen.

DIFFERENT KIND OF BIKINIS

Het zijn verschillende soorten bikini’s. Van triangel-bikini’s tot sportbadmode, en van simpele, zwarte bikini’s tot gedetailleerde tops. Het is maar net wat je fijn, mooi en leuk vindt om zelf te dragen. Wanneer je je goed voelt in je bikini, voel je je ook een stuk beter van binnen en dat straal je dan weer uit. Tip. 😉 LASCANA heeft een heel breed assortiment als het gaat om badmode, dus neem daar zeker even een kijkje als je nog op zoek bent naar iets leuks!

Welke van bovenstaande bikini’s is jullie favoriet? Of zijn jullie #teambadpak?Mijn favoriet is de gele bikini, en de rode met tijgerprint. Fijn, zonnig weekend gewenst! Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.