Binnenblijvers: deze 7 films en series moet je kijken tijdens druilerige herfstdagen

bron: unsplash

Al zolang ik mij kan herinneren kijk ik films en series. Eerst op Popcorn Time (handen omhoog als je dit nog kent!), en later op Netflix én Videoland. De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer nieuwe films en series ontdek, ook omdat je om je heen allerlei tips voorbij geslingerd krijgt. Nu het dan tóch slecht weer wordt (al helemaal dit weekend…) en we op de bank mogen kruipen met een dekentje, dan maar met de laptop op schoot… 😉 Deze 7 (+ een bonus) films en series moet je de komende tijd even kijken…

Falling Inn Love

Deze film is nog niet zo lang geleden op Netflix verschenen en is weer een typische cliché, te vergelijken met To All The Boys I’ve Loved Before en al dat soort smeuïge verhalen. En tóch blijven ze leuk. Deze film gaat over een meisje wat in Amerika woont en werkt, maar een herberg wint in Nieuw-Zeeland. De rest van het verhaal kun je eigenlijk al wel invullen bij het lezen van de titel. Watch yourself… 😉

Safe

Deze serie heb ik een hele tijd geleden al gekeken, en in één dag. Deze serie is zó aangrijpend en zó goed! Ik heb het gevoel dat deze serie helemaal niet zo veel waardering heeft gekregen als dat het verdient. Waar Undercover heel populair was en overal werd aangeprezen, gebeurde dat bij deze serie volgens mij niet, of in elk geval een stuk minder. Zonde, want het is ook een hele goede serie.

Undercover

Dat brengt mij gelijk bij deze serie: Undercover. Goed, ik mag hopen dat heel Nederland deze inmiddels wel heeft gezien, maar zo niet: HEEL gauw gaan kijken! Dit is by far een van de beste series die Netflix naar mijn mening ooit zelf heeft uitgebracht en het zit ontzettend goed in elkaar. Alles aan deze serie klopt. Gelukkig ook maar, dat ze nu een tweede seizoen aan het opnemen zijn.

Gilmore Girls

Ohhh. Gilmore Girls. Mijn hart maakt elke keer een sprongetje van geluk wanneer ik deze naam hoor, of wanneer ik Rory of Lorelai voorbij zie komen op social media. Deze serie zit in mijn hart en alles aan deze acht (!!!) seizoenen is het beste ooit. Wat Friends voor anderen is, is Gilmore Girls voor mij. Ik ben nu voor de tweede keer van voor af aan begonnen. Ik hoef het niet eens te kijken, maar ik zet het gewoon aan wanneer ik m’n make-up doe of opruim. Heerlijk. Aanrader!

You, Me, Her

You, Me, Her is een serie met meerdere seizoenen die ik elke keer weer kijk meteen zodra er weer een nieuw seizoen online staat, maar ik kan het begrijpen als sommige mensen dit geen leuke serie vinden. Maar voor wie wel van een serie houdt die nét even anders is dan andere series is dit zeker een aanrader. Het gaat over een stel, man en vrouw, wat al jarenlang bij elkaar is en verliefd wordt op een andere vrouw. Samen. En dus gaan ze verder met z’n drieën. Dat wordt door de buitenwereld, en met name de buurt, niet altijd zo gewaardeerd. Hoe en waarom, dat moet je zelf maar ontdekken. 🙂

No Strings Attached

Deze serie bleek al best oud te zijn, een paar jaar, maar ik keek deze afgelopen jaar pas. Ik weet ook niet waarom, maar ik denk dat ik al die tijd onder een steen heb geleefd. Dit is namelijk weer zo’n typische Amerikaanse serie. Dramatisch, jongens, vriendschap, Amerika… En natuurlijk een mega happy end, zoals altijd. Als je daar van houdt (ik wel, ENORM): aanrader!

Tall girl

Deze serie heb ik zelf nog niet gezien, mede omdat deze pas sinds een paar weken op Netflix staat, maar deze staat ook voor mij op het lijstje van films om deze herfst te kijken op een druilerige, koude dag. Het gaat over een meisje wat buitengewoon lang is, in vergelijking met haar leeftijdsgenoten, wat haar in veel lastige situaties zet. Ik ben benieuwd!

Bonus – Christmas Wedding Planner

Jaa-haa, deze bonus moest ik jullie meegeven! Hoe lekker is het om nu alvast in de kerst stemming te komen door af en toe een kerstfilm te kijken?! De meesten van jullie zullen antwoorden: totaal niet (haha), maar er zijn vast mensen die dit lezen en denken: YES, girl. En als je dan toch een kerstfilm wilt kijken, kijk dan Christmas Wedding Planner, want die is heel goed! Ik ga ‘m dit jaar gewoon voor de tweede keer weer kijken.

Welke film of serie vind jij een echte, typische binnenblijver in de herfst? Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.