BOOK WISHLIST SUMMER ’19

Hey jij! Hoe was jullie week? Hebben jullie wat zonnestralen mee kunnen pakken? Vandaag heb ik voor jullie een aantal boeken op een rijtje gezet die ik onwijs graag nog wil lezen. En nee, het zijn geen saaie boeken. 😉 Kijken jullie mee?

Bij allebei de stages die ik gelopen heb, moest ik iedere dag twintig minuten wachten op het station voor mijn overstap. Heel vaak liep ik daarom de AKO op het station in: vreselijk voor mijn portemonnee. Tegenwoordig heb ik een handige tool bedacht: ik heb een map aangemaakt op mijn mobiel en fotografeer alle boeken die ik ooit nog eens een keer misschien zou willen lezen. Jep, en zo zit die map dus inmiddels barstens vol. Als ik al die boeken moet kopen, mag ik daar wel een paar maanden voor gaan werken, haha.

Het geeft me in elk geval genoeg inspiratie voor wanneer ik wél een boek wil kopen, zodat ik niet op dat moment vergeten ben welke ik ook-alweer wilde lezen. Dit zijn een aantal boeken van mijn lijstje!

Feministen dragen geen rozeHet vrouwelijk brein ontrafeldQueen of JetlagsHoe je stopt met plasticGRIPHEMADe acht bergenDe TED methodeANNE – Kroniek van een zoektochtFocus.

TED METHODE

Er zitten een aantal boeken tussen die specifiek gericht zijn op personal grow, zoals ‘de TED methode’ en FOCUS. Dat vind ik de fijnste boeken om te lezen, maar daar doe ik ook het langst over omdat ik er echt de tijd voor moet nemen om er doorheen te gaan en dingen toe te passen in het echte leven.

ANNE FABER

Daarnaast zijn er een aantal informatieve boeken, maar een hele belangrijke vind ik het boek over Anne Faber. Deze ligt momenteel al bij mij thuis – ik gaf hem cadeau aan mijn moeder voor Moederdag – en dus ga ik hem lezen zodra zij hem uit heeft. Het verhaal van Anne is zo ingrijpend en dit boek lijkt mij ontzettend interessant, maar ook heftig.

QUEEN OF JETLAGS

Als laatste natuurlijk the usuals: autobiografieën en/of boeken van bekende personen. Mijn kast ligt al vol met Anna Nooshin, Mascha, Jiami, Rens Kroes en noém het maar op, en het boek van Noor (Queen of Jetlags) lijkt mij ook een perfecte aanvulling, haha.

Welke boeken staan er nog op jullie lijstje? En wat is jullie favoriete genre? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.