Bye May, hi June

DSC_0068.JPG

Je zou toch haast zeggen dat het vorige  week nog Kerstmis was, maar eergisteren is de zesde maand van dit jaar alweer ingetreden. Wat ik in mei allemaal heb gedaan, én wat me in Juni te wachten staat? Dat vertel ik je vandaag allemaal!

MAY

Bewerkt Dance4Liberation.jpg

BEVRIJDINGSDAG/DANCE4LIBERATION

Uiteraard was ook ik op een festival te vinden met bevrijdingsdag. Dit jaar was Zwolle de eindbestemming, met Dance4Liberation op de planning. Een jaarlijkse traditie, maar toch leuk om even te benoemen.

MEER BIJLESSEN ALS OOIT TEVOREN

Maar écht. In de week voor mijn examens (9 t/m 13 mei) heb ik zó veel bijlessen gehad. Ik was meer op school dan thuis, terwijl er enkel 3 verplichte lessen over de hele week gepland stonden. 7 uur bijles economie, om precies te zijn. Wat?!

EXAMENS

Oké, je voelde hem al wel aan komen: examens. Ik had ál mijn examens in 4 dagen tijd, wat best pittig was, maar ook wel weer fijn. 6 examens van dinsdag tot en met vrijdag zonder pauze is even aanpoten, maar daarna heb je ook je welverdiende vakantie. Wat me meteen bij het volgende punt brengt..

VAKANTIE!

Al zo’n anderhalve week ben ik aan het genieten van een vakantie, die voorlopig ook nog niet voorbij is. Yay!

OMA 91

Het is ieder jaar weer een mijlpaal: mijn overgrootoma haalde er dit jaar weer één. 25 mei bereikte ze een bizar hoge leeftijd van 91 jaar, dus ehm, op naar de 92 dan maar?! (of was het 19, toch oma? ;))

JUNE

DSC_0129.JPG

OP VAKANTIE MET SOPHIE!

Jawel, Sophie en ik gaan op vakantie. Weliswaar niet naar het mooie Ibiza of warme Italië, maar gewoon lekker dicht bij huis. Sterker nog: momenteel zíjn we op vakantie. Vanaf afgelopen woensdag tot aankomende maandag, maar zodra we terug zijn vertel ik daar meer over!

VEEL WERKEN

As we all know, na de examens is het voor vrijwel iedereen weer standaard: werken! We hebben alle tijd, dus we kunnen mooi onze uurtjes maken bij de supermarkt. Iets wat ik vanaf volgende week ook wel ga doen, denk ik.

EXAMENUITSLAG

Ieh, iets waar je eigenlijk niet aan wilt denken, maar 16 juni hang ook ik de hele ochtend aan de telefoon. Hopelijk met het verlossende telefoontje dat ik geslaagd ben, natuurlijk. En ja, zodra ik het weet, laat ik het méteen aan jullie weten. 😉

That’s it voor deze maand! Doordat het vakantie is heb ik nog niet heel veel voor uit gepland, maar wellicht dat er nog wat leuke uitstapjes en dagjes weg tussen komen.

Wat gaan jullie doen in juni? 

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   5 juni 2016 / 09:06

   Dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.