Close-ups van de outfit die ik gisteren deelde

Eerlijk is eerlijk: de foto’s die ik nu met jullie ga delen vind ik twintig keer mooier dan de foto’s die gister op mijn blog verschenen. Redenen genoeg om snel verder te kijken naar de close-ups die ik gisteren maakte! 

Elke keer als ik outfitfoto’s ga maken probeer ik detail- en close-upfoto’s te maken, voor wat afwisseling. Dit keer bevielen mij de close-ups eigenlijk veel beter dan de outfitfoto’s zelf, en dus deel ik ze in een aparte blogpost met jullie. Hieronder mijn favorieten! Ik heb alle foto’s zelf gemaakt met een afstandsbediening, dus ik ben stiekem best wel trots op de resultaten die daar uit zijn gerold. Wat vinden jullie van deze close-ups? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 18:45

  Hi, hoe kan het zijn dat sommige foto’s ‘korrelig’ zijn? Want er zitten ook goede tussen! Ligt het aan mijn computer (misschien laadt hij de foto’s niet goed?) of zijn sommige foto’s gewoon zo? 🙂

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2017 / 09:29

   Hi Eva! Bedankt voor je berichtje. Bij mij zijn alle foto’s helemaal scherp, dus ik denk dat het aan jouw computer ligt (ik zou niet weten hoe het anders kan). Maar toch bedankt voor het melden :).

   • 20 februari 2017 / 19:08

    Op een of andere manier zijn de foto’s van dit artikel nu wel scherp 🙂 Niet van je nieuwste artikel, maar m’n computer heeft vooruitgang blijkbaar, haha!

    • Larissa
     Auteur
     20 februari 2017 / 21:13

     Haha, wat apart… Gelukkig doen de meeste foto’s het nu wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.