Clothes & accessoires wishlist | JUNE 2018

Hi allemaal! Hoe was jullie weekend? Wat werd het opeens heet gisteren, hè? 🙂 Vandaag leek het mij een leuk idee om weer eens een verlanglijstje met jullie te delen, met dit keer: de zomeritems! Kijken jullie mee?

Blouse met tropisch printjeSandaalZwart gestipte jurkBloementopZwarte blouseBlauwe blazerRoze handtas met sjaalBlauwe jurkRode jurk met stippenZwarte bikerbootsHorlogeZwarte flared broekRood gestreepte rokMarinierspet.

JURKJES

Wat mij de laatste tijd enorm opvalt, is dat ik een enorme liefde aan het creëren ben voor jurkjes. Ik weet niet hoe en waarom, maar alle jurkjes zijn opeens schattig, mooi en leuk. Alle drie de jurken in bovenstaande collage vind ik prachtig, en ik heb nog veel meer andere jurkjes gezien. Dat wordt nog flink kiezen, dus…

HEEL VEEL KLEUR

Als je in mijn kledingkast kijkt, is meer dan de helft zwart of in elk geval donker. Echter, merk ik de laatste tijd dat ik steeds vaker voor kleurtjes, printjes en gekke combinaties ga. Misschien komt het door de zomer die er aan komt, maar misschien is het ook een soort verandering in mijn stijl. Ik weet het nog niet, maar leuk is het wel… 😉 Overigens blijf ik zwart ook tof vinden, hoor.

CLASSY STIJL

Als laatste vind ik het de laatste tijd heel leuk om mij op dagelijkse manieren wat netter te kleden. Blazers, nette blousejes en goede bijpassende sieraden vind ik tegenwoordig heel belangrijk. Het wordt allemaal een stuk meer classy, en dat vind ik onwijs leuk (en mooi!).

Wat staat er absoluut bovenaan jullie verlanglijst? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 5 juni 2018 / 07:59

    Wat een geweldige wishlist!
    Ik ben ook helemaal gek op leuke jurken.
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.