Contact

Vragen of opmerkingen 

Heb je een vraag over mij of mijn blog, of misschien over een onderwerp of product die ik benoem in een van mijn posts? Je kunt mij contacteren via het volgende e-mail adres: info@styledbylarissa.nl. Alle vragen/tips/opmerkingen/ideeën etc. zijn via dit e-mail adres welkom. Ook kun je een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

Pers of bedrijven
 
Voor een samenwerking met een bedrijf sta ik – in goed overleg – altijd voor open! Uiteraard zal ik altijd eerlijk blijven en geen teksten schrijven waar ik niet achter sta, en hierbij hoort ook dat er vermeld zal worden dat het desbetreffende artikel in samenwerking is. Heeft u interesse in een samenwerking op wat voor een manier dan ook, dan kunt u mij altijd een mail sturen naar: info@styledbylarissa.nl. Mijn mailbox staat altijd open voor mails, en deze zal ik beantwoorden binnen 24 uur! Ook uitnodigen voor events, persberichten of andere dergelijke zaken zijn altijd welkom via bovenstaand mailadres of onderstaand contactformulier.
 

 
Onder andere deze bedrijven gingen u voor met een samenwerking:
  • OTTO, Smartphoto.nl (3), Hunkemöller (2), Smartphonehoesjes.nl (2), Lana’s Sieraden, Your Look For Less, HomeToGo, LASCANA (3), STYLISH.me.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *