Days in the city ♥︎

Hoi allemaal! Hoe was jullie weekend? Die van mij was heerlijk rustig, omdat ik besloot even wat meer rust te nemen en alleen mijn prioriteiten-lijstje af te werken. Heerlijk! Afgelopen woensdag was ik eindelijk weer een dagje in Amsterdam (ik mis die stad zó erg) en deel graag met jullie wat ik allemaal heb gedaan! Kijk je mee?

Goed, Amsterdam dus. Samen met Naomi en Floor ben ik naar onze hoofdstad afgereisd om een dagje foto’s te maken, gezellig te lunchen en wat rond te wandelen terwijl we kletsten. Simpel, niet te moeilijk en heel gezellig. Omdat ik inmiddels een voorliefde heb gecreëerd voor deze stad, voel ik me daar helemaal thuis en vond ik het fijn om weer een dagje terug te komen.

Geniet van de foto’s! Liefs! 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Fijne straatjes rondom de grachten! ♥︎

We lunchten bij PLUK, waar ik al enorm lang graag heen wilde. Naomi was hier al eens eerder geweest en raadde het aan, dus om 12:30 uur zaten we aan de broodjes en açai bowls. 😉 Het was overigens ook voor het eerst dat ik zo’n açai bowl at, en mijn conclusie: het is onwijs lekker, maar of het €9,90 (!) waard is, betwijfel ik me. Ondanks dat was het wel onwijs lekker en PLUK is zeker een aanrader voor als je wilt lunchen!

Links zie je Naomi en rechts zie je Floor! <3

’s Middags besloten we langs de 3 Graefjes te gaan, want Floor wilde hier heel graag nog eens naartoe. We namen alle drie een red velvet cake, en ze zijn enorm groot. Echt… Wauw. We hebben ‘m alle drie niet opgekregen, maar gelukkig kon je je taart makkelijk mee naar huis nemen en inmiddels is hij dus wél op… 😉 Ook waren we per ongeluk een red pants squad, want we hadden alle drie een rode broek aan. Oeps, haha.

Verliefd op deze plekjes.

♥︎

Share:

2 Reacties

  1. 26 maart 2018 / 13:54

    Leuke blog ja..heerlijk zo” n dagje en Nice die rode broek en staat goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.