De 10 best gelezen artikelen van 2017

Hi all! Het aftellen is begonnen, en terwijl we bijna in 2018 zitten blik ik nog graag even terug op het afgelopen jaar. In 2017 is mijn blog in een rap tempo gestegen en zijn de statistieken uit het dak gevlogen. Er waren tien artikelen die jullie het allerliefst lazen, dus ik deel ze graag nog een keer. Heb je niet alles gelezen het afgelopen jaar maar ben je toch benieuwd, of ben je nieuw hier? Lees dan zeker even verder!

10. OUTFIT | Back to the seventies

Deze outfit is by far ook mijn favoriet van het jaar, dus ik snap heel goed dat jullie deze het meest hebben gelezen. De outfit, de locatie en het filter wat ik er dankzij VSCO overheen heb gedaan maakt dat met name bovenstaande foto een absolute uitblinker is. Favoriet!

9. Een héél stuk korter.

Iets langer dan een jaar geleden vertelde ik jullie in het artikel ‘Een stukje korter‘ al dat ik mijn haren wat korter had geknipt, maar toen ik een paar maanden geleden helemaal de schaar er in heb gezet vonden jullie dat nóg interessanter om te lezen. Al helemaal omdat ik nu bijna een lob liet knippen, wat best heftig is.

8. Eén jaar samen. ♥︎

Persoonlijke artikelen, dat is de categorie die het meest gelezen wordt op mijn blog. In juni was ik een jaar samen met Jarno en uiteraard waren jullie allemaal onwijs benieuwd naar wat ik hier over te vertellen had.

7. My week in Pictures #68 | Girlmore girls, #nietwatjijdenkt en personeelsfeest

Door het jaar heen heb ik een hele hoop weekoverzichten geschreven, maar deze is degene die – op het artikel hier onder na – het meest gelezen is. Hoe dat komt? Door het boek van Jiami: #nietwatjijdenkt. Op zowel de review die ik schreef als dit weekoverzicht heb ik enorm veel bezoekers vanaf haar website gekregen. Hi all!

6. My week in Pictures #100 | Voorlopig de laatste

Dan natuurlijk de titel die clickbait-waardig had kunnen zijn maar die helaas werkelijkheid werd: het laatste weekoverzicht! Jullie wilden natuurlijk allemaal weten of ik wel de waarheid sprak. Maar niet getreurd: de weekoverzichten komen snel weer terug!

5. Resultaten van de fotoshoot

Ik las ooit ergens dat lezeressen van blogs altijd heel kieskeurig zijn wat betreft foto’s, en dat kan kloppen want zelf ben ik hier ook enorm op gehamerd. Des te beter als je mooie foto’s op je website gebruikt, en toevallig was deze extreem scherp en mooi. Ik snap wel dat jullie benieuwd waren naar de overige foto’s.

4. Must read: #nietwatjijdenkt

Hier heb je het artikel waar ik het eerder over had: de recensie over #nietwatjijdenkt. Op die dag zelf, nadat Jiami mijn artikel had geretweet op Twitter, kreeg ik een enorme piek aan lezeressen en zijn er ook een aantal van blijven hangen. Leuk!

3. Outfit in de najaarszon

Ik snap dat jullie deze outfit mooi vonden (ik vond hem, op de outfit op nummer 10 na) ook heel mooi, maar dat er zó veel views op zijn gekomen had ik niet verwacht. Hij is extreem vaak gelezen en bekeken. Ach, we liggen in elk geval op één lijn wat outfits betreft, jullie en ik! 😉

2. Ik heb mijn broers ontmoet! (Ja, echt)

Oké, oké: deze was ook wel reuze interessant. De ontmoeting met mijn broers. Vele van jullie kenden het hele verhaal niet en zelfs sommige vrienden van mij waren er niet van op de hoogte dat ik broers had. Des te leuker om te zien dat jullie daar wél allemaal heel erg geïnteresseerd in waren. En al die lieve reacties waren nog wel het leukste. Thanks!

1.  Mijn eigen Fokke & Sukke cartoon!

En dan het artikel wat zonder twijfel op stipt nummer 1 komt: mijn eigen Fokke en Sukke! Met dank aan de cartoonist, want zonder zijn retweet had ik niet ruim 1000 lezers gehad! Op zowel Twitter als op andere kanalen kwamen hele leuke en bijzondere reacties binnen over deze cartoon die de cartoonist speciaal voor mij had gemaakt. Lief!

Wat vonden jullie het leukste artikel van 2017? Ik ben enorm benieuwd naar jullie favoriet. Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.