De 10 best gelezen artikelen van februari

In de maand februari bereikte mijn blog een piek wat statistieken betreft: een enorme piek. Daarom leek het mij leuk om jullie te laten zien wat de tien beste artikelen van die maand waren. En pssst: mocht je er een gemist hebben, je kunt op de link klikken om ‘m alsnog te lezen ;). 

Om het lichtelijk spannend en creatief te houden begin ik met nummer 10! Het artikel dat het aller meest gelezen is door jullie staat dus helemaal onderaan. Kijk je mee?

10 | My week in pictures #71 | Twee keer uit eten, Fifty Shades Darker en Valentijnsdag

Op nummer 10 een cliché: het weekoverzicht! In deze week deed ik enorm veel leuke dingen, wat dus ook wel te zien is aan het aantal statistieken. En wellicht hoopten sommigen van jullie op een recensie over Fifty Shades Darker.

9 | Wat je echt moet weten als je een blog begint

Inmiddels heb ik al zo lang een eigen blog dat ik jullie redelijk veel weet te vertellen over wat je beter wel of juist niet kunt doen. Ik deelde met jullie een aantal feitjes waar de meeste beginnende bloggers geen rekening mee houden, maar die onverwachts uit de hoek komen opduiken. Surprise!

8 | Mijn outfit van vandaag met mijn nieuwe tas

Als doel voor 2017 had ik om elke maand minimaal één keer de straat op te gaan om mijn outfit vast te leggen. Aan het begin van deze maand was het meteen raak: het zonnetje scheen en dus huppelde ik het bos in. Blijkbaar is het heel interessant om te weten hoe mijn nieuwe tas er uit zag: deze outfit bereikte meer statistieken dan een simpele outfit die ik later in februari deelde.

7 | Fijne dingen in het leven #1

Ik vind het na deze ene keer ineens heel erg leuk om fijne dingen op een rijtje te zetten en te delen met jullie, dus jullie kunnen er zeker meerdere verwachten! Klaarblijkelijk vinden jullie dat ook niet erg, want deze werd heel positief ontvangen.

6 | Toerist in eigen land | Amersfoort

De artikelen die héél goed gelezen worden: reizen! Ook al was dit er niet eentje naar het buitenland (komt er binnenkort aan!), vinden jullie ze in het binnenland ook leuk om te bekijken. En als je Amersfoort leuk vond om te zien, raad ik je Leeuwarden ook aan. 😉

5 | Mijn Valentijn

Ik had nog nooit veel losgelaten over mijn vriendje, maar voor Valentijnsdag maakte ik een uitzondering. Geen foto van hem zelf (sorry), maar wel een van onze voetjes in het zand.

4 | My week in Pictures #70 | Graffiti zoeken in Amsterdam en naar broers toe

Amsterdam + broers = interessant, dachten jullie zo? Mee eens, het was namelijk een erg leuke week!

3 | Must read: #nietwatjijdenkt

De voornaamste lezers van dit artikel waren trouwe fans van Jiami, maar hij viel bij iedereen wel goed in de smaak. Boekenrecensies zijn (nog) niet zo mijn ding, en voor dit artikel heb ik ook héél veel moeite gedaan. Maar dat was het het waard: nummer 3 in de lijst!

2 | Ik heb mijn broers ontmoet (Ja, echt!)

Iets héél persoonlijks, en dat is waar jullie van houden. Op dit artikel heb ik zó immens veel leuke en lieve reacties gekregen, en nog steeds hoor ik het van mensen: ‘Kippenvel’ en ’tranen in m’n ogen’ zijn opmerkingen die ik heb gehoord. Zo lief!

1 | Mijn eigen Fokke & Sukke cartoon

Wauw wauw wauw! Meer dan 1000 lieve mensen die dit artikel hebben gelezen! En nog steeds wordt hij gelezen: zo gaaf! Blijkbaar zijn jullie allemaal trouwe fans van Fokke & Sukke ;).

Welk artikel vonden jullie het leukst? Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 22:44

  Ahh, handig; ik heb je blog net pas ontdekt, dus die ga ik gauw even lezen 🙂

  • Larissa
   Auteur
   10 maart 2017 / 08:02

   Lief, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.