De 5 best gelezen artikelen tot nu toe

Het eerste half jaar van 2017 zit er al weer bijna op, en alhoewel ik me nog prima kan herinneren wat ik een jaar geleden heb gedaan lijkt de tijd ontzettend snel te gaan. In dit half jaar is mijn blog weer een behoorlijk stuk gegroeid, en zijn er dus ook meer statistieken bij gekomen. Vandaag deel ik de vijf best gelezen artikelen van 2017 tot nu toe met jullie!

5. My week in Pictures #70 | Graffiti zoeken in Amsterdam en naar broers toe

4. My week in Pictures #68 | Girlmore Girls, #nietwatjijdenkt en personeelsfeest

3. Must read: #nietwatjijdenkt

2. Ik heb mijn broers ontmoet! (Ja, echt!)

1. Mijn eigen Fokke & Sukke cartoon!

En, welk artikel vonden jullie het leukst om te lezen? En heeft er nog iemand bepaalde suggesties of tips voor komende artikels? Ik hoor ze graag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.