De inspiratie is even weg

klik hier

Soms heb je zo’n periode dat je even geen idee hebt wat je kunt tikken, wat anderen interessant vinden of wat eventueel leuk zou zijn om te delen. In zo een fase zit ik nu. Letterlijk gezegd: even uit de inspiratie. En daarom kwam ik, geheel onverwachts, op een nieuwe rubriek binnen mijn blog. Lees je mee?

Goed, in principe wilde ik simpel even wat leuke, fijne foto’s met jullie delen die ik vond op het internet om jullie wat inspiratie te geven en ook een goed artikel online te posten. Maar… Toen kwam het volgende idee: hoe leuk zou het zijn als ik weer net zoals ik vroeger (lees: vier jaar terug) altijd deed, inspiratie artikelen ga maken, onderverdeeld in categorieën? Deze artikelen werden destijds enorm goed gelezen, dus wie weet is dat nog steeds zo!

De volgende categorieën komen tot nu toe in me op: bloemen, eten (sub: snacks, snoep, healthy), wonen, mode, accessoires, reizen (sub: bepaalde landen), straten. Mocht iemand van jullie nog een leuk idee hebben, let me know, dan voeg ik ‘m toe aan de lijst!

Voor nu zijn het allerlei leuke, mooie foto’s door elkaar heen die ik net vond op het internet. Ik zal kijken of ik ze voor de volgende keer in een collage-vorm kan zetten, zodat het wat overzichtelijker wordt.

Vandaag is mijn overgroot oma jarig (zo bijzonder!) en morgen vieren we haar verjaardag. Ik maak de hele dag foto’s, dus komend weekend deel ik die met jullie! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

klik hier

klik hier

klik hier

klik hier

klik hier

klik hier

Festivalwinkel

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.